Σήμερα η απονομή των Ermis Awards – το φεστιβάλ της ΕΔΕΕ για τον κλάδο της Επικοινωνίας

Σήμερα το βράδυ στον «Ελληνικό Κόσμο» κορυφώνεται το διήμερο φεστιβάλ των «Ermis Awards», με την τελετή απονομής βραβείων των έργων που ξεχώρισαν στις 9 ενότητες της διοργάνωσης (Ad, Production PR, Direct, Digital, Media, Design, Integrated Campaign και Branded Entertainment & Content).

Σήμερα η απονομή των Ermis Awards – το φεστιβάλ της ΕΔΕΕ για τον κλάδο της Επικοινωνίας

Τα Ermis Awards συνιστούν έναν ιστορικό πλέον θεσμό της Ενωσης Εταιριών Διαφήμισης και Επικοινωνίας Ελλάδος (ΕΔΕΕ) που έχει στόχο την ενίσχυση της εξωστρέφειας και της προβολής του κλάδου της επικοινωνίας. Η φετινή διοργάνωση του θεσμού προτείνει ενδιαφέρουσες δράσεις που απευθύνονται τόσο στους επαγγελματίες της επικοινωνίας, όσο και σε φοιτητές και στο ευρύτερο κοινό.

Αναφερόμενος, στην νέα, ανανεωμένη μορφή της διοργάνωσης, ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, Γιώργος Σαλιάρης - Φασσέας, President, South Western Europe, World Markets της IPG Mediabrands, σημειώνει: «Με την Οργανωτική Επιτροπή και την συμβολή 7 εταιρειών του κλάδου μας καταφέραμε φέτος να έχουμε απίστευτους ομιλητές στα Ermis Awards που θα μας εμπνεύσουν και θα μας δείξουν πως να κάνουμε ακόμα καλύτερη δουλειά. Παράλληλα, υπάρχει έκθεση με τα φετινά shortlisted έργα, ώστε να μπορεί κάποιος/α να εμβαθύνει και γιατί όχι να ξεκινήσει και συζητήσεις γύρω από αυτά. Αλλά δε σταματάμε εδώ! Προσπαθήσαμε να το ανοίξουμε ακόμα παραπάνω και να έχουμε και ειδικά αφιερώματα (όπως στην μουσική και την ηθοποιία) αλλά και να αφήσουμε κάτι πίσω μας, βοηθώντας νέους να βρουν δουλειά».

Χθες, πρώτη ημέρα του διήμερου φεστιβάλ, σημαντικά στελέχη, εγχώρια και διεθνή από τον χώρο της διαφήμισης, της επικοινωνίας και των digital media παρουσίασαν τις εξελίξεις, τις τάσεις του σήμερα και του αύριο της βιομηχανίας. Τα σεμινάρια άνοιξε ο Nir Refuah, Chief Innovation Officer της McCann Erickson CE Europe και GM της McCann Romania, ο οποίος ανέλυσε τα βήματα που ακολούθησε η McCann Romania προκειμένου να καταφέρει, προερχόμενη από μια μικρή αγορά, να καταστεί Media Agency of the Year στα Eurobest. Ακολούθως, η Ιρλίντα Μαυρομάτη, Head of Branding & Creative Agencies στη Google Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας, μίλησε για τη δημιουργία επιτυχημένης content στρατηγικής από τα brands στο YouTube και παρουσίασε το νέο πλαίσιο για τον καλύτερη προγραμματισμό του content.

Η ημέρα ολοκληρώθηκε με την απονομή του Ermis OTE TV Football Cup στην ομάδα που διακρίθηκε, δηλαδή την Proximity, από τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Νίκο Βαμβακούλα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved