Γιώργος Παπανδρέου: Αυτή είναι η νέα γυναίκα που μπήκε στη ζωή του

Πού τη γνώρισε; Από πού κατάγεται; Και ποια η ηλικία της;

Γιώργος Παπανδρέου: Αυτή είναι η νέα γυναίκα που μπήκε στη ζωή του

Μπορεί η οικογενειακή παράδοση της πολιτικής δυναστείας των Παπανδρέου να θέλει οι άνδρες να προτιμούν νεότερες γυναίκες από τις συζύγους τους όπως έγινε με τον Γέρο της Δημοκρατίας και τον Ανδρέα Παπανδρέου όμως στον κλονισμένο γάμο του ζεύγους Άντας - Γιώργου Παπανδρέου το τελειωτικό χτύπημα δεν ήρθε από μια νέα και δροσερή γυναικεία παρουσία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα απογευματινής εφημερίδας η καινούργια σύντροφος του Γιώργου Παπανδρέου έχει καταγωγή από την Ολλανδία και πρόκειται για μια κυρία ώριμης ηλικίας. Οι φήμες που ήθελαν τη νέα γυναίκα για την οποία πεταρίζει η καρδιά του πρώην πρωθυπουργού να είναι ελληνίδα υπάλληλος του ΟΗΕ ή η γυμνάστριά του (που είναι «κολλητή» της Άντας), τελικά δεν ισχύουν.

Ο Γιώργος Παπανδρέου γνωρίστηκε με τη γυναίκα που το έκλεψε την καρδιά στη διάρκεια διακοπών του σε νησί των Σποράδων και συγκεκριμένα στη Σκιάθο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο πρόεδρος του «Κινήματος» τώρα βρίσκεται στο εξωτερικό με τη νέα Ολλανδέζα σύντροφό του, ενώ έχει εγκαταλείψει το σπίτι στο Καστρί που διέμενε με την Άντα και μένει κάπου στον Μαραθώνα.

Με τον διελαύνοντα Πλούτωνα (σκάνδαλα) σε αντίθεση με τον Ουρανό του (αποκαλύψεις) ο Γιώργος Παπανδρέου επέστρεψε δριμύτερος στα φώτα της δημοσιότητας όχι για κάποια νέα του πολιτική κίνηση αλλά εξαιτίας του χωρισμού του με πέτρα σκανδάλου μια Ολλανδέζα.

Βέβαια, αν αναλογιστεί κανείς τα δεινά που ξεκίνησαν για τη χώρα μας από τη θητεία του ως Πρωθυπουργός, καλύτερα να ακούγονται τα «νέα» του από τη Σκιάθο, παρά να μαθαίνουμε σχέδια του που έχουν σκοπό μελλοντικά «μαντάτα» σαν αυτά του 2010 από το Καστελόριζο.

Και όχι τίποτα, αλλά εκείνος βρήκε την όχι και τόση μικρή Ολλανδέζα του, αλλά εμείς ακόμα αναζητούμε τον... πολιτικό Carnation να βγάλει τη χώρα από τη φωτιά.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved