Θα είναι το Ασφαλιστικό η χαριστική βολή στην κυβέρνηση;

Τι θα γίνει με τη δεδηλώμενη στην κρίσιμη ψηφοφορία για το Ασφαλιστικό;

Θα είναι το Ασφαλιστικό η χαριστική βολή στην κυβέρνηση;

Ένα από το κρίσιμα ζητήματα που καλείται να αντιμετωπίσει η κυβέρνηση αυτές τις ημέρες είναι το «Ασφαλιστικό» καθώς η αντιπολίτευση δεν δείχνει διατεθειμένη να συναινέσει στην ψήφισή του.

Με την κυβέρνηση να διαθέτει μόλις 153 βουλευτές έναν αριθμό που δεν δίνει ασφάλεια για την ψήφιση του νομοσχεδίου λόγω του ότι μια ενδεχόμενη διαρροή τριών βουλευτών θα μπορούσε να οδηγήσει στο να χάσει αυτή τη δεδηλωμένη το «Ασφαλιστικό» αποτελεί μείζον θέμα για το μέλλον της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Άραγε το «Ασφαλιστικό» θα αποδειχθεί όπως για την κυβέρνηση Σαμαρά ο «ΕΝΦΙΑ» ο λόγος για την πτώση της; Τι δείχνουν τα άστρα;

Στον αστρολογικό χάρτη του Έλληνα πρωθυπουργού ο διελαύνων Kronos (Κρόνος Υποθετικός) συναντά τους γενέθλιους άξονες Κρόνος/Vulkanus και Zeus/Admetos αντίστοιχα δείχνοντας ότι αν και είναι πιθανή μια σχετική διαρροή εντούτοις δεν θα δεν θα οδηγήσει στην άμεση πτώση της κυβέρνησης. Θα δημιουργηθούν, ωστόσο, «γκρίνιες» και θα υπάρξουν «μαχαιρώματα» εντός της κοινοβουλευτικής ομάδας των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ που μετά τις 15/2 όταν ο διελαύνων Hades θα συναντήσει τον γενέθλιο Πλούτωνα του Αλέξη Τσίπρα θα επιδεινώσουν την κατάστασης εντός της κοινοβουλευτικής ομάδας και θα δρομολογήσουν πολιτικές εξελίξεις.

Εν κατακλείδι, φαίνεται πως το «Ασφαλιστικό» θα αποτελέσει την θρυαλλίδα πολιτικών εξελίξεων που θα γίνουν ορατές μετά τις 15 Φεβρουαρίου 2016.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved