Ερχόμαστε! - Τελεσίγραφο των Anonymous στην κυβέρνηση

Αν και η συγκεκριμένη «επίθεση» φαίνεται να αφορά
Παπασταύρου Λίντα
Ερχόμαστε! - Τελεσίγραφο των Anonymous στην κυβέρνηση

από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Μια διαφορετικού είδους απειλή προέκυψε για τους κυβερνώντες και το σύστημα στην Ελλάδα και έχει ενδιαφέρον να δούμε πως και πότε θα εκδηλωθεί. Οι πρόσφατες εξελίξεις στην χώρα μας κέρδισαν το ενδιαφέρον των Anonymous, των γνωστών ακτιβιστών του διαδικτύου και πλέον στα πλαίσια ενός ηλεκτρονικού πολέμου, όπως θα δείτε και στο βίντεο στο τέλος του άρθρου, όλα είναι ...πιθανά!

Εξετάζοντας τον προοδευτικό χάρτη της Ελλάδας (με τον γενέθλιο Ωροσκόπο της στον Ταύρο) παρατηρούμε ότι η προχωρημένη Σελήνη στον Υδροχόο ετοιμάζεται να κάνει διαδοχικές συνόδους με το γενέθλιο Μεσουράνημα και τον Ουρανό (γενέθλιο και προχωρημένο). Αυτές οι ενδείξεις παραπέμπουν γενικότερα σε μια κυβερνητική αστάθεια-ανατροπή αλλά μπορούν να συνδεθούν ευθέως και με την κήρυξη ενός ηλεκτρονικού ανταρτοπόλεμου. Αρωγός σε όλα αυτά είναι ο Άρης, ο οποίος σε πρώτη φάση από τους Διδύμους όπου βρίσκεται δημιουργεί τις προϋποθέσεις μιας προσβολής. Πρώτος «σταθμός» του Άρη είναι η γενέθλια Σελήνη της Ελλάδας στην 21η μοίρα των Διδύμων (θα την πιάσει στις 20/7) και το ενδιαφέρον είναι πως την ίδια στιγμή ο πλανήτης του πολέμου στην αστρική του εκδοχή θα βρίσκεται πάνω στον τροπικό Ωροσκόπο της Ελλάδας στον Ταύρο.

Αν και η συγκεκριμένη «επίθεση» φαίνεται να αφορά περισσότερο την οικονομία και το φημολογούμενο «πιστωτικό επεισόδιο», δεν αποκλείεται να λάβει και άλλες διαστάσεις. Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι το «τελεσίγραφο» των Anonymous στοχοποιεί τόσο τις τράπεζες, όσο και τους οικονομικούς μεγαλοπαράγοντες.


hellas_progr

Ο δεύτερος «σταθμός» του αστρικού Άρη μέσα στο καλοκαίρι είναι η αντίθεση με την γενέθλια τροπική του θέση στον Τοξότη. Αυτή θα γίνει περίπου τον Δεκαπενταύγουστο, λίγες ημέρες μετά το επιβλητικό όσο και «τρομερό» τ-τετράγωνο του πλανήτη με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα.

Η τρίτη και ...φαρμακερή επιδρομή του Άρη στο Ελληνικό ωροσκόπιο γίνεται από τα τέλη Σεπτεμβρίου και ύστερα, όταν δηλαδή ο πλανήτης θα βρίσκεται στον Λέοντα σχηματίζοντας διαδοχικές αντιθέσεις με το γενέθλιο Μεσουράνημα, τον γενέθλιο Ουρανό και λίγο αργότερα με τον Ήλιο της Ελλάδας στον Υδροχόο.

Με δεδομένη την θέση της προοδευμένης Σελήνης αλλά και την φετινή Ηλιακή επιστροφή της Ελλάδας, όπου θυμίζω ότι δεσπόζει μια τετραπλή σύνοδος Ήλιου, Σελήνης, Άρη και Δήμητρας στον Υδροχόο, η συγκεκριμένη περίοδος (πρακτικά συμπεριλαμβάνει και τον Οκτώβριο) είναι η πλέον «καυτή» για τους κυβερνώντες, οι οποίοι στην περίπτωση των Anonymous θα έχουν να αντιμετωπίσουν ένα επιπλέον πρόβλημα, χωρίς μάλιστα να μπορούν να στείλουν τα ...ΜΑΤ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved