Μεϊμαράκης – Μητσοτάκης: Αυτός θα είναι ο επόμενος αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας

Ποιον θα αναδείξουν οι κάλπες αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας στις 10 Ιανουαρίου;

Μεϊμαράκης – Μητσοτάκης: Αυτός θα είναι ο επόμενος αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας

Ολοκληρώθηκε χθες, 20 Δεκεμβρίου 2015, η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη ηγεσίας στη Νέα Δημοκρατία. Ωστόσο, από τα κεντρικά της Λεωφόρου Συγγρού δεν βγήκε λευκός καπνός και σε 20 μέρες θα διενεργηθεί ο β’ γύρος των εσωκομματικών εκλογών της Νέας Δημοκρατία.

Από τους τέσσερις διεκδικητές του προεδρικού θώκου της Νέας Δημοκρατίας: Βαγγέλης Μεϊμαράκης, Κυριάκος Μητσοτάκης, Απόστολος Τζιτζικώστας και Άδωνις Γεωργιάδης στο β’ γύρο θα αναμετρηθούν οι Ευάγγελος Μεϊμαράκης και Κυριάκος Μητσοτάκης.

Εδώ αξίζει να σημειωθεί, ότι στο άρθρο «Αυτός θα είναι ο νέος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας» που αναρτήθηκε στις 5 Οκτωβρίου 2015 για τον Απόστολο Τζιτζικώστα και τον Άδωνι Γεωργιάδη που δεν πέρασαν στο β’ γύρο είχαμε γράψει για τον πρώτο ότι «ίσως φτάσει κοντά στην πηγή αλλά δεν πιεί νερό.» και για το δεύτερο ότι «η υποψηφιότητά του θα παίξει σημαντικό ρόλο στην διαμόρφωση του αποτελέσματος λόγω του ότι θα δώσει την «υποστήριξή» του σε άλλο υποψήφιο με ό,τι αυτό συνεπάγεται αλλά δεν μπορεί να κερδίσει την κούρσα. Θα το θεωρούσα μεγάλη έκπληξη να περάσει σε έναν «δεύτερο» γύρο.».

Όσον αφορά τη «μονομαχία» Βαγγέλη Μεϊμαράκη και Κυριάκου Μητσοτάκη στις 10 Ιανουαρίου είναι μια κονταρομαχία που είναι αμφίρροπη και από μόνης της αποτελεί ένα πρόβλημα για δυνατούς λύτες. Ο κ. Μητσοτάκης την ημέρα του β’ γύρου έχει πλανήτες οι οποίοι δέχονται ευεργετική επίδραση αλλά αυτό που προβληματίζει είναι η διέλευση του Κρόνου που σχηματίζοντας όψη τετραγώνου με τον γενέθλιο Ήλιο του δείχνει έναν περιορισμό και ένα «ψαλίδισμα» στο όνειρο για την προεδρία.

Από την άλλη, ο Ευάγγελος Μεϊμεράκης δείχνει να συγκεντρώνει μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας αφού ο διελαύνων Δίας θα βρίσκεται σε όψη τριγώνου με τον Βόρειο Δέσμο και σε όψη εξαγώνου με τον Ουρανό δείχνοντας έτσι μια προδιάθεση να κρατήσει το προβάδισμα το οποίο έχει χτίσει.

Εν κατακλείδι, αυτό το οποίο διαπιστώνουμε είναι πως μεγαλύτερες πιθανότητες για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας συγκεντρώνει ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

*Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει γεννηθεί στις 4/3/1968

*Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης έχει γεννηθεί στις 14/12/1953

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved