Ποιες οι σκέψεις και τα σχέδια του ISIS για την Ελλάδα;

Οι διαθέσεις του Ισλαμικού κράτους για τη χώρας μας

Ποιες οι σκέψεις και τα σχέδια του ISIS για την Ελλάδα;

Το ISIS μέσα από απειλητικό βίντεο που αναρτήθηκε στη βρετανική ιστοσελίδα «Mirror» φέρεται να στρέφεται εναντίον 60 χωρών και ανάμεσά τους είναι και η χώρα μας. Είναι η πρώτη φορά που υπάρχει ευθεία απειλή των τζιχαντιστών εναντίον της Ελλάδας.
Μελετώντας τον αστρολογικό χάρτη του ISIS διακρίνουμε την ιδιαίτερα δυσαρμονική όψη Ταυ – τετραγώνου μεταξύ Άρη, Ουρανού, Πλούτωνα στα παρορμητικά ζώδια που δείχνει πως η συγκεκριμένη οργάνωση έχει ένα πολύ σκληρό και ενίοτε απάνθρωπο προφίλ.
Ακόμα, η Σελήνη (ενστικτώδη κίνητρα) που βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου (υπεράσπιση πατρίδας) βρίσκεται εντός του 7ου οίκου (εναντίωση στους άλλους) και μάλιστα στην 22α μοίρα (μοίρα δολοφονίας) δείχνοντας τις φονικές διαθέσεις της σε όσους θεωρεί εχθρούς της.
Περνώντας στη συναστρία του ISIS με την Ελλάδα βλέπουμε ότι ο Ωροσκόπος του Ισλαμικού κράτους όπως και ο Πλούτωνας του είναι σε όψη αντίθεσης με τον Ωροσκόπο της Ελλάδας ενώ ο Ουρανός και ο Άρης του ISIS σε τετράγωνο με τον Ωροσκόπο της Ελλάδας. Πρόκειται για ιδιαίτερα δυσαρμονικές όψεις που υποδεικνύουν μια επιθετική διάθεση και εχθρότητα προς τη χώρα μας.
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως αστροχαρτογραφικά με σημείο αναφοράς το ωροσκόπιο του ISIS ακριβώς επάνω από την πόλη της Αθήνας σχηματίζεται το μεσοδιάστημα Ποσειδώνας/Admetos. Αυτό προεικονίζει ότι οι δράσεις του ISIS στην πρωτεύουσα της χώρας μας σχετίζονται εκτός από ναρκωτικές ουσίες και με επιχειρήσεις φόβου και καταστολής. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται η περίοδος μετά τις 2 Δεκεμβρίου και πριν τα Χριστούγεννα καθώς είναι επίφοβη για αρνητικές ενέργειες εντός της ελληνικής επικράτειας.

*Ο αστρολογικός χάρτης του ISIS είναι υπολογισμένος για 28/6/2014
* Ο αστρολογικός χάρτης της Ελλάδας είναι υπολογισμένος για 24/7/1974

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved