Επίθεση Παρίσι: Ποια θα είναι η επόμενη μέρα για την Ευρώπη;

Ποιος ο αντίκτυπός της στη γηραιά Ήπειρο και στην παγκόσμια οικονομία;

Επίθεση Παρίσι: Ποια θα είναι η επόμενη μέρα για την Ευρώπη;

Το πολύνεκρο τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι που πραγματοποιήθηκε στις 13 Νοεμβρίου συγκλόνισε την Ευρώπη αλλά και όλον τον κόσμο, κάνοντας τους περισσότερους να ανησυχούν και να αναρωτιούνται για το ποιες θα είναι οι εξελίξεις που θα δούμε τις επόμενες μέρες και εβδομάδες μετά από αυτή την αιματηρή επίθεση στο κέντρο της γαλλικής πρωτεύουσας.

Καταρχήν, να επισημάνουμε ότι τα αρνητικά γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στην παρούσα φάση στο Παρίσι και στα οποία εμπλέκεται το ισλαμικό κράτος (ISIS) που διακατέχεται από πολεμικό μίσος και θρησκευτικό φανατισμό, έρχονται να επιβεβαιώσουν όσα γράφαμε από τα τέλη του 2014 όσον αφορά τις παγκόσμιες εξελίξεις για το έτος 2015.

Στο άρθρο με τίτλο «2015: Διεθνείς εξελίξεις και Πολιτικές προβλέψεις για την Ελλάδα» με ημερομηνία ανάρτησης 14/12/2014 είχαμε γράψει ότι «Σε παγκόσμιο επίπεδο θα έχουμε «ιδιαίτερα προβλήματα» αφού ο Ζευς θα βρίσκεται σε επαφή με τους άξονες Κρόνου/Ποσειδώνα και Άδη/Απόλλωνα αντίστοιχα, που μιλούν για... μαζική δυστυχία και μεγάλη καταστροφή που προκαλούνται από πολεμικό μίσος. Επιπλέον, ο Ουρανός σηματοδοτεί «Έκτακτο Συμβούλιο», διατάγματα έκτακτης ανάγκης, στρατιωτικά ζητήματα και κυβερνήσεις που θα τολμήσουν αυτό που έχουν κατά νου με αποφασιστικότητα! Όπως γίνεται αντιληπτό σε παγκόσμιο επίπεδο θα έχουμε έντονες συγκρούσεις και μεταλαμπάδευση του πολεμικού σκηνικού!».

Παράλληλα, στο άρθρο με τίτλο «Ο Κρόνος στον Τοξότη» και ημερομηνία ανάρτησης 20 Δεκεμβρίου 2014 είχαμε τονίσει ο Κρόνος για τα επόμενα 2 ½ έτη θα στιγματίσει την ανθρωπότητα, ανασύροντας στην επιφάνεια προβλήματα που ήταν «καλά κρυμμένα» και ότι θα χρειαστεί προσοχή «στα ζητήματα με την θρησκεία, διότι ίσως να έχουμε σχετικές «εκτροπές», φανατισμό, βία ή αλλαγές.».
Όσον αφορά το από εδώ και πέρα, δυστυχώς, τα γεγονότα στο Παρίσι όπως δείχνουν τα άστρα θα προκαλέσουν μια σειρά γεγονότων που θα έχουν άμεση σχέση τόσο με το θέμα της μετανάστευσης, όσο και την παγκόσμια οικονομία.

Η τρομοκρατική επίθεση πραγματοποιήθηκε με την Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη στην 15η μοίρα υποδεικνύοντας ότι οι δράστες προήλθαν από το εξωτερικό, έχοντας διαφορετική θρησκεία και κουλτούρα ενώ το γεγονός ότι βρισκόταν σε μεταβλητό ζώδιο δείχνει ότι δεν αποκλείεται να έχουμε πολλαπλή επανάληψη του «χτυπήματος», ακόμη και σε άλλη χώρα. Επιπλέον, ο Ουρανός και ο ZEUS ήταν πάνω στον άξονα HADES/VULCANUS σε κοσμικό επίπεδο υποδεικνύοντας μια ξαφνική μαζική δολοφονία η οποία αποτελεί πράξη πολέμου και θα έχει ως απόρροια αλλαγές στη φύλαξη συνόρων και σε ζητήματα μεταναστευτικής πολιτικής.

Επίσης, την ημέρα που έλαβε χώρα το τρομοκρατικό χτύπημα στην πρωτεύουσα της δεύτερης μεγαλύτερης οικονομίας της ευρωζώνης ο Ποσειδώνας ήταν σε επαφή με τo ARIES POINT σε κοσμικό επίπεδο δείχνοντας ότι η επίθεση θα ευνοήσει την αποδυνάμωση του ευρώ ενώ θα έχει αρνητικό αντίκτυπο στην παγκόσμια οικονομία.
Εδώ θυμίζουμε ότι στο άρθρο «Ο Κρόνος στον Τοξότη» έχουμε σημειώσει επίσης ότι «η υφήλιος θα περάσει μια τεράστια οικονομική κρίση από το Σεπτέμβριο του 2015 έως τον Ιανουάριο του 2016 και από τον Αύγουστο του 2017 έως και Νοέμβριο του ιδίου έτους, αφού ο Κρόνος θα βρεθεί σε επαφή με την μηδενική Κριού και αυτό υποδηλώνει οικονομική κρίση και χρεωκοπία.».

Εν κατακλείδι, οι συνέπειες τους πολύνεκρου τρομοκρατικού χτυπήματος στο Παρίσι θα φέρουν γεγονότα που σχετίζονται τόσο με την μετανάστευση και την μετατόπιση του πολεμικού σκηνικού, όσο και με χρηματιστηριακές απώλειες σε παγκόσμιο επίπεδο.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved