Flashback: Δείτε την παρθενική εμφάνιση Τζιτζικώστα στη Βουλή σε ηλικία 29 ετών

Που οφείλεται η τότε τύχη του και που οι σημερινές δυσκολίες

Flashback: Δείτε την παρθενική εμφάνιση Τζιτζικώστα στη Βουλή σε ηλικία 29 ετών

Ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας Απόστολος Τζιτζικώστας έχει ξεκινήσει την πολιτική του σταδιοδρομία από πολύ νωρίς. Θεωρείται από τους νεαρότερους βουλευτές στην ιστορία του κοινοβουλίου καθώς έκανε το παρθενικό του ντεμπούτο στο βήμα της Βουλής το 2007 σε ηλικία μόλις 29 ετών επί κυβερνήσεως Κώστα Καραμανλή.

Από τότε έχουν περάσει 8 συναπτά έτη ωστόσο σε βίντεο που τον δείχνει στην επίσημη τότε πρώτη ομιλία του στη Βουλή διαπιστώνει κάνεις ότι δεν έχει αλλάξει σχεδόν καθόλου. Με εξαίρεση τα λίγο περισσότερα γκρίζα μαλλιά όπως και κιλά.

{youtube}4hG9EQJ0SvI{/youtube}

Το 2007 ο φέρελπις τότε Θεσσαλονικεύς βουλευτής έκανε το ξεκίνημα του στον πολιτικό στίβο έχοντας στο γενέθλιο αστρολογικό του χάρτη επιστροφή Κρόνου στη γενέθλια θέση από διέλευση, η οποία υποδείκνυε την ανάληψη πολιτικών καθηκόντων .

Αντίθετα 8 χρόνια μετά με τον Κρόνο από διέλευση να σχηματίζει δυσαρμονική όψη με τη γενέθλια θέση του Κρόνου αντιμετωπίζει πρόβλημα με την υποψηφιότητά του για τον προεδρικό θώκο της Νέας Δημοκρατίας αφού ο Κρόνος δείχνει το λανθασμένο timing του νέου πολιτικού του εγχειρήματος.

*Ο Απόστολος Τζιτζικώστας είναι γεννημένος 2/9/1978

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphone, ipad και ipod εδώ.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved