Άγρια «επίθεση» Κλυνν σε Φίλη: «Είσαι το όνειδος της Αριστεράς!»

Ταύρος εν υαλοπωλείο ο Χάρρυ Κλυνν με τις δηλώσεις Φίλη για τη γενοκτονία των Ποντίων

Άγρια «επίθεση» Κλυνν σε Φίλη: «Είσαι το όνειδος της Αριστεράς!»

Γεννημένος στο ζώδιο του Ταύρου είναι να μην τα «πάρει», θα τα πει και από την καλή και από την ανάποδη

«Αρνητή της ποντιακής γενοκτονίας Νίκο Φίλη, είσαι το όνειδος της Αριστεράς!» είναι ο τίτλος του κειμένου που ανέβασε στο ιστολόγιο του ο γνωστός κωμικός Χάρρυ Κλυνν εξοργισμένος με τη δήλωση του υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη για την γενοκτονία των Ποντίων.
Σε ένα ιδιαίτερα φορτισμένο συναισθηματικά κείμενο ο ηθοποιός αφού κάνει μια συγκλονιστική διήγηση για το πώς εξελίχθηκε η γενοκτονία στα χωριά του Πόντου σημειώνει «Κάποτε πρέπει επί τέλους να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους» και συνεχίζει ««Κατά την "προοδευτική" ιστορική λογική του αρνητή της Ποντιακής γενοκτονίας Νίκου Φίλη η Γενοκτονία είναι υπαρκτή μονάχα στα μυαλά ημών των ηλιθίων και φανατικών προσφύγων...»
« Η γενοκτονία των Χριστιανών ήταν ένα καλά μελετημένο σχέδιο εξόντωσης όλων των μειονοτήτων της άλλοτε κραταιής Αυτοκρατορίας. Ένα σχέδιο που άρχισε να εφαρμόζεται από το 1914, με τον πρώτο διωγμό. Και ολοκληρώθηκε μετά την καταστροφή του 1922. Οι Τούρκοι αρνούνται... Και έχουν λόγους να αρνούνται... Οι έλληνες, όμως Ποντιομάχοι γιατί;» σημειώνει και αναρωτιέται στο τέλος ο Πόντιος ηθοποιός.
Ο Χάρρυ Κλυνν διαθέτει στον γενέθλιο αστρολογικό του χάρτη ένα νεφέλωμα πλανητών στο σταθερό και γήινο ζώδιο του Ταύρου. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν θέσεις και αξίες τις οποίες δεν φοβάται να υπερασπιστεί, αντίθετα το κάνει πάθος και ένταση. Με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον αντιδραστικό Ουρανό εύκολα μπορεί να γίνει πυρ και μανία όταν αισθανθεί ότι θίγονται πράγματα που για αυτόν είναι αδιαπραγμάτευτα και να αντιδράσει με σφοδρότητα. Με τον διελαύνοντα Ερμή (δηλώσεις) στον Σκορπιό (περί θανάτων) σε τετράγωνο με τον Πλούτωνά του (dna, γενιά, γενετικοί δεσμοί) ο ηθοποιός που έχει καταγωγή από τον Πόντο προσβλήθηκε με τη δήλωση του υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη και έκανε αυτό που τον προστάζει ο δικός του γενέθλιος αστρολογικός του χάρτης, τον πέρασε από «γενεές δεκατέσσερις».
*Ο Χάρρυ Κλυνν έχει γεννηθεί 7/5/1940

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphone, ipad και ipod εδώ.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved