Ποιος έκανε δώρο μεζονέτα στον Αλέξη Τσίπρα;

Το δώρο που δημιούργησε ερωτηματικά

Ποιος έκανε δώρο μεζονέτα στον Αλέξη Τσίπρα;

Ο Τσίπρας και η... τρισδιάστατη μεζονέτα

Τις φυλακές Διαβατών Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε ο Αλέξης Τσίπρας και οι κρατούμενοι του επιφύλαξαν αποθεωτική υποδοχή γεγονός που έπραξαν και οι μαθητές του σχολείου «δεύτερης ευκαιρίας» που βρίσκεται εντός των φυλακών, φωνάζοντας ρυθμικά «Τσίπρας – Τσίπρας».

Δεν ήταν λίγοι αυτοί που παραξενεύτηκαν εκτός από τις επευφημίες των κρατουμένων απέναντι στο πρόσωπο του πρωθυπουργού και με το δώρο που του πρόσφεραν. Πρόκειται για μια πήλινη τρισδιάστατη μεζονέτα (μακέτα) που του δώρισαν οι μαθητές του σχολείου που απεικόνιζε λεπτομερώς τα στάδια κατασκευής της. Ο λόγος που επέλεξαν να του κάνουν αυτό το δώρο; Όπως είπαν ο «Πρόεδρος είναι μηχανικός και καταλαβαίνει από κατασκευές».

Από αστρολογικής πλευράς, στο γενέθλιο αστρολογικό χάρτη του Έλληνα Πρωθυπουργού το ευαίσθητο σημείο Σελήνη / Hades = Aries Point που σύμφωνα με την Uranian Astrology δείχνει τους κρατουμένους αυτήν την περίοδο βρίσκεται σε επαφή με τα διελαύνοντα μεσοδιαστήματα Aries Point / Ηλίου, Ερμή / Kronos και Kronos / Apollon υποδεικνύοντας τη διάθεση στήριξης και συμπάθειας που τους δείχνει. Παράλληλα, το εν λόγω ευαίσθητο σημείο στο ωροσκόπιό του Αλέξη Τσίπρα εφάπτεται με τους προοδευμένους άξονες Ποσειδώνα /Ζευς και Ουρανού / Cupido δείχνοντας τη τάση να δεχτεί από εκείνους κάποιο δώρο – καλλιτέχνημα με συμβολικό χαρακτήρα.

*Ο Αλέξης Τσίπρας έχει γεννηθεί 28/7/1974

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphone, ipad και ipod εδώ.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved