Η εξομολόγηση της Μαργαρίτας Παπανδρέου: «Είχα και εγώ εξωσυζυγική σχέση»

Όλα όσα λέει στα 92 της για τον εραστή της που έμοιαζε του Κέρκ Ντάγκλας

Η εξομολόγηση της Μαργαρίτας Παπανδρέου: «Είχα και εγώ εξωσυζυγική σχέση»

«Είχα και εγώ εξωσυζυγική σχέση» αποκαλύπτει η 92χρονη Μαργαρίτα Παπανδρέου στο βιβλίο της «Έρωτας και εξουσία» που κυκλοφορεί αυτή την εβδομάδα και αφηγείται την ιστορία της ζωής της με τον Ανδρέα Παπανδρέου.

Η Μαργαρίτα Παπανδρέου σημειώνει ότι η σχέση του Ανδρέα με την «αεροσυνοδό», όπως αποκαλεί τη Δήμητρα Λιάνη σε όλο το βιβλίο, ήταν η πιο σοβαρή από τις εξωσυζυγικές σχέσεις του συζύγου και εξαιτίας της, βρέθηκε λίγους μήνες αργότερα στην αγκαλιά ενός Γάλλου αξιωματικού ονόματι Πιερ.

Ο «Πιερ» ήταν 10 χρόνια νεότερός της, γύρω στα 55. Πολύ αρρενωπός και θύμιζε έναν Κερκ Ντάγκλας, έναν Κάρυ Γκραντ. Τον συναντούσε στην Αμερική, στην Ελλάδα και όπου αλλού συνέπιπταν τα προγράμματά τους. Ήταν ο φίλος και εραστής της επί δύο χρόνια, οπότε του ζήτησε να διακόψουν επιχειρώντας μια τελευταία προσπάθεια επανένωσης με τον Ανδρέα.

Για το «νεύμα» του Ανδρέα στην «αεροσυνοδό», κατά την επιστροφή του από το Χέρφιλντ, περιγράφει: «Ο Ανδρέας, ο πρωθυπουργός, ήταν ο εραστής μου, ο σύζυγός μου, ο πατέρας των παιδιών μου, ο σύντροφός μου στις πολιτικές δράσεις. Η κίνησή του ήταν το τελειωτικό χτύπημα- το δηλητηριασμένο βέλος κατευθείαν στο στήθος, στην καρδιά μου. Αλλά τον αγαπούσα ακόμα. Ήταν ο αετός μου και ο δεσμός δεν μπορούσε να διαρραγεί. Ήταν παρ' όλ' αυτά και η λύτρωσή μου...».

Η κυκλοφορία του βιβλίου της πρώην συζύγου του Έλληνα πολιτικού και προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Παπανδρέου γίνεται με τον διελαύνοντα Πλούτωνα (σκάνδαλα, πάθη, μυστικά) στον Αιγόκερω (εξουσία, πολιτική) σε τρίγωνο με τον Βόρειο Δεσμό της (κοινό, πλήθος - οφέλη) μια περίοδο που την ευνοεί αφενός να εξομολογηθεί δημοσίως άγνωστες πτυχές της ζωής και αφετέρου να γίνει δέκτης χρημάτων και δόξας

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphone, ipad και ipod εδώ.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved