Έκρηξη στο Πρωτοδικείο-Ο μποναμάς του Άρη

Για μια ακόμη φορά ο Άρης και τα ...άλλα παιδιά μας υπενθύμισαν την έντονη παρουσία τους στο χάρτη της Νέας Σελήνης του Δεκεμβρίου
Παπασταύρου Λίντα
Έκρηξη στο Πρωτοδικείο-Ο μποναμάς του Άρη

από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Για μια ακόμη φορά ο Άρης και τα ...άλλα παιδιά μας υπενθύμισαν την έντονη παρουσία τους στο χάρτη της Νέας Σελήνης του Δεκεμβρίου, η οποία θα εξακολουθήσει να είναι ενεργή μέχρι τις 3 Ιανουαρίου.

Εκείνο το τετράγωνο του Άρη στον Τοξότη με τον Ουρανό στους Ιχθύες, είχε ήδη προκαλέσει μέχρι σήμερα μια σειρά από ανωμαλίες στα περισσότερα θέματα με τα οποία συνδέεται άμεσα το ζώδιο (μεταφορές, επικοινωνίες, ταξίδια) αλλά τώρα στη λίστα προστέθηκε και ο νομικός κλάδος.

Ο «πλανήτης του πολέμου» δεσπόζει στο ωροσκόπιο της έκρηξης στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών, που έγινε σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες στις 8:23 το πρωί, καταλαμβάνοντας μια από τις πλέον επίκαιρες θέσεις, ακριβώς επάνω στον Ωροσκόπο, σχηματίζοντας μάλιστα ένα τετράγωνο με τον Κρόνο και το αστρικό Μεσουράνημα, το οποίο δείχνει και το στόχο της ενέργειας.

Η σύνοδος του Μεσουρανήματος με τον Κρόνο, «υποδεικνύει» και αυτή με τη σειρά της ότι ο στόχος ήταν ένας χώρος που συνδέεται στενά με τη Δικαιοσύνη (ο Ζυγός και ο Τοξότης είναι τα ζώδια που την έχουν στη δικαιοδοσία τους).

ekrixi_protodikeio

Υπάρχει φυσικά και η ιδιο-συναστριακή οπτική, η οποία είναι εξαιρετικά ...εύγλωττη. Τα τετράγωνα του αστρικού Άρη στον Τοξότη με τον τροπικό Δία και τον τροπικό Ουρανό, είναι ενδεικτικά ακραίων και εκρηκτικών ενεργειών, όπως έχω ήδη επισημάνει και στην Πρωτοχρονιάτικη «Αστρολογική Εφημερία».

Όσον αφορά τις «αστυνομικού τύπου» πληροφορίες που απορρέουν από τις θέσεις και τις όψεις των πλανητών, το ότι ο Άρης-δράστης είναι κυβερνήτης του 3ου οίκου, υποδηλώνει ότι ο αυτουργός της έκρηξης διαμένει πιθανότατα κοντά στον τόπο του εγκλήματος (ο 3ος οίκος σχετίζεται με τους γείτονες). Και επιπλέον η σύνοδος της Σελήνης με το τροπικό Μεσουράνημα στο Σκορπιό σε συνδυασμό με την παρουσία της Αφροδίτης στο 10ο οίκο «δείχνει» μια γυναίκα να πρωταγωνιστεί στην όλη ιστορία.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved