Αυτή είναι όλη η αλήθεια πίσω από τους «1101» του Γιάνη Βαρουφάκη

Τι κρύβεται πίσω από βίντεο με τους «1101» του Γιάνη Βαρουφάκη;

Αυτή είναι όλη η αλήθεια πίσω από τους «1101» του Γιάνη Βαρουφάκη

Το γύρο του διαδικτύου κάνει τα τελευταία εικοσιτετράωρα ένα βίντεο υπό τη μορφή τρέιλερ χολιγουντιανής παραγωγής με τίτλο «Οι 1101 έρχονται». Το βίντεο έχει εξάψει την περιέργεια και τη φαντασία των χρηστών, καθώς ανάμεσα στους απλούς πολίτες που παρουσιάζονται με το μικρό τους όνομα ξεχωρίζουν ο πρώην υπουργός οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης και ο ηθοποιός, Κλέων Γρηγοριάδης.

Το βίντεο ξεκινάει λέγοντας: «Έρχονται και θα αλλάξουν τα πάντα οι 1101 την Κυριακή, 1η Νοεμβρίου», ενώ αφού παρουσιάζονται τα πρόσωπα αναφέρεται ότι οι 1101 έρχονται «για να αλλάξουν τα πάντα στην κοινωνία, στην πληροφορία, στην ιστορία, στη δημοκρατία».
Άραγε, πρόκειται για προσπάθεια δημιουργίας πολιτικού κινήματος με ανθρώπους από την κοινωνία το οποίο ο Γιάνης Βαρουφάκης επιθυμεί από καιρό και έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις του ή για κάτι άλλο;

Η ανάρτηση του βίντεο έγινε με τον Άρη σε όψη αντίθεσης με τον Ποσειδώνα σε κοσμικό επίπεδο, γεγονός που υποδεικνύει ότι είναι είτε ένα διαφημιστικό τρυκ, είτε κάποιου είδους τέχνασμα ή μπλόφα.
Στο ωροσκόπιο του Γιάνη Βαρουφάκη ο Άρης και ο Ποσειδώνας από διέλευση ενεργοποιούν αυτήν την περίοδο την γενέθλια όψη τριγώνου Άρη - Ποσειδώνα του, δείχνοντας ότι είναι πιθανόν αυτός να βρίσκεται πίσω από το βίντεο «Οι 1101 έρχονται».

Συγκρίνοντας την ημερομηνία ανάρτησης του βίντεο με τον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη του Γιάνη Βαρουφάκη διαπιστώνουμε ότι ο προοδευμένος Βουλκάνους ισούται με τον γενέθλιο Ουρανό του, υποδεικνύοντας πως ο πρώην Υπουργός βρίσκεται σε μια φάση που ετοιμάζει κάτι πάρα πολύ δυνατό.

Παράλληλα, ο πλανήτης του μετασχηματισμού, ο Πλούτωνας, από πρόοδο βρίσκεται σε επαφή με τον γενέθλιο άξονα Μεσουρανήματος / Δία προεικονίζοντας προσωπική επιτυχία και ότι το εν λόγω εγχείρημα αποτελεί ένα προπύργιο είτε ως εκπομπή, ιστοσελίδα ή κάτι άλλο, για τη δημιουργία ενός νέου πολιτικού φορέα.

Τέλος, ενδεχομένως, λόγω του ότι το Μεσουράνημα του ετήσιου ωροσκοπίου με βάση την Uranian Astrology θα βρίσκεται απέναντι από τον γενέθλιο Ουρανό και τον προοδευμένο Βουλκάνους του Γιάνη Βαρουφάκη, το κίνημα (;) του πρώην Υπουργού να δημιουργηθεί πριν το Μάρτιο του 2016.

*Ο Γιάνης Βαρουφάκης είναι γεννημένος 24/3/1961

Δείτε το βίντεο

{youtube}NrdgXXuvDtk{/youtube}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved