Ορκωμοσία: Τι δείχνουν τα άστρα για το μέλλον της νέας κυβέρνησης;

Το μεγάλο στοίχημα, οι παγίδες και η διάρκεια του κυβερνητικού συνασπισμού ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ

Ορκωμοσία: Τι δείχνουν τα άστρα για το μέλλον της νέας κυβέρνησης;

Σήμερα το πρωί ορκίστηκε η νέα κυβέρνηση, τα μέλη της οποίας ανακοινώθηκαν χθες αργά το βράδυ από την κυβερνητική εκπρόσωπο, Όλγα Γεροβασίλη. Ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου και παρουσία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, ορκίστηκαν συνολικά 6 υπουργοί, 16 αναπληρωτές υπουργοί και 12 υφυπουργοί.

Ποιες οι προοπτικές, το έργο και η πορεία της νέας κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ;

Ο Ωροσκόπος του αστρολογικού χάρτη της ορκωμοσίας της νέας κυβέρνησης που πρόκυψε από τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού, υποδηλώνοντας ισχυρή θέληση της κυβέρνησης να εργαστεί σκληρά και ασταμάτητα για να επιτύχει τους στόχους της. Συγχρόνως, ο Πλούτωνας, κυβερνήτης του Ωροσκόπου (επιδιώξεις) βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Δία, ο οποίος είναι κυβερνήτης του 2ου (εισροή – εκροή χρημάτων), δείχνοντας ότι η κυβέρνηση θα επενδύσει σε δράσεις που στοχεύουν στην αύξηση των εσόδων. Μέσα από έμμεση φορολογία ή εκμετάλλευση της κρατικής περιουσίας, θα γεμίσει τον κρατικό κουρβανά. Αντίθετα, όσον αφορά στους εισπρακτικούς στόχους από την άμεση φορολογία (ΦΠΑ, ΕΝΦΙΑ) δεν θα καταφέρει να τους ικανοποιήσει, λόγω του ότι ο Πλούτωνας είναι σε όψη τετραγώνου με τον ανάδρομο Ερμή, κυβερνήτη του 8ου οίκου (φορολογία, χρηματοδότηση, τράπεζες, μαύρο χρήμα).

Παράλληλα, διαφαίνονται προβλήματα στη συνοχή του κυβερνητικού σχήματος εξ αιτίας του ότι ο Ποσειδώνας βρίσκεται εντός του 4ου οίκου στο ωροσκόπιο της ορκωμοσία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ σε αντίθεση με τον Δία. Τα γέλια και οι φιλοφρονήσεις θα αντικατασταθούν από γκρίνια και υπερβολές, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο να υπάρξουν ενδοκυβερνητικές διαμάχες οι οποίες ίσως οδηγήσουν κάποιους, όχι απλά εκτός κυβερνητικού σχήματος, αλλά πιθανόν και εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας.

Με βάση την Uranian Astrology, ο Ήλιος του ωροσκοπίου της ορκωμοσίας της νέας κυβέρνησης ισούται τους άξονες Κρόνου / Βουλκάνους και Απόλλων / Άδμητου, δείχνοντας ότι η χώρα θα βρίσκεται σε μια κατάσταση επιστασίας και η κυβέρνηση από μεριάς της θα ζυγίζει τα υπέρ και τα κατά αυτής. Από την άλλη, το Μεσουράνημα συναντά τον κακεργέτη πλανήτη Άδη αλλά και τα μεσοδιαστήματα Ωροσκόπου / Άρη και Κρόνου / Ποσάιντον, σηματοδοτώντας τον εξαναγκασμό της κυβέρνησης να πάρει μια κατάσταση στα χέρια της εξ αιτίας του ότι παρελθοντικές συμφωνίες θα φέρουν στην επιφάνεια δυσβάσταχτους όρους και επαχθείς προϋποθέσεις.

Τέλος, η Σελήνη στο ωροσκόπιο της ορκωμοσίας του νέου κυβερνητικού συνασπισμού ισούται με το Δία και με τους άξονες Ουρανό / Βουλκάνους και Ωροσκόπο / Άδη, δείχνοντας πως κρυμμένα μυστικά θα οδηγήσουν σε ένα σκάνδαλο το οποίο θα διαβρώσει και θα αποδημήσει την κυβέρνηση, ανατρέποντας μια κατάσταση. Μάλιστα, αποτέλεσμα αυτών θα είναι κυβερνητικές αποφάσεις οι οποίες θα σοκάρουν και θα εγείρουν λυσσαλέες αντιδράσεις από πλευράς των εταίρων.

*Ο αστρολογικός χάρτης της ορκωμοσίας της κυβέρνησης είναι υπολογισμένος για 23/9/2015 και ώρα 10:51

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved