Τι δείχνει ο αστρολογικός χάρτης της ορκωμοσίας Τσίπρα;

Ποιοι θα είναι οι άξονες της κυβερνητικής πολιτικής του Αλέξη Τσίπρα την επόμενη μέρα των εκλογών;

Τι δείχνει ο αστρολογικός χάρτης της ορκωμοσίας Τσίπρα;

Χθες, Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου, και ώρα 20:03 ο Αλέξης Τσίπρας ορκίστηκε παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας. Μετά το πέρας της ορκωμοσίας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο Έλληνας Πρωθυπουργός υπέγραψαν το σχετικό πρωτόκολλο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε παραδώσει στον Αλέξη Τσίπρα την πρώτη διερευνητική εντολή σχηματισμού κυβέρνησης, όμως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε πως υπάρχει συμφωνία με τους ΑΝ.ΕΛ και κατά συνέπεια με 155 έδρες φρονεί ότι υπάρχει η αρχή της δεδηλωμένης.
Ποιο θα είναι το μέλλον και τα έργα του Έλληνα Πρωθυπουργού; Τι δείχνουν τα άστρα;

Ο αστρολογικός χάρτης της ορκωμοσίας του Αλέξη Τσίπρα υποδεικνύει πως σχηματίζει μια κυβέρνηση η οποία θα είναι οδοστρωτήρας δράσης. Η παρουσία του Πλούτωνα στον 10ο σε όψη τριγώνου με τον Δία στον 6ο οίκο δείχνει ότι προτίθεται να δημιουργήσει ένα κράτος πρόνοιας το οποίο θα είναι δίπλα στον πολίτη.
Από την άλλη, η παρουσία του Ουρανού στον 1ο οίκο σε όψη αντίθεσης με τον Ερμή στον 7ο οίκο δείχνει προβλήματα συνεννόησης με τους εταίρους. Μάλιστα, η ανάδρομη φορά του Ερμή δείχνει ότι είναι πολύ πιθανό να επανέλθουν στο προσκήνιο προβλήματα και διαφορές που δεν έχουν επιλυθεί.

Από την οπτική της Uranian Astrology, ο Άρης της ορκωμοσίας του Αλέξη Τσίπρα ισούται με τον Πλούτωνα και συναντά τα μεσοδιάστηματα Ωροσκόπου / Κρόνου Υποθετικού και Μεσουρανήματος / Ζευς, προεικονίζοντας την εφαρμογή στην πράξη ενός παράτολμου σχεδίου και ακόμη ότι θα υπάρχουν επιτυχημένα αποτελέσματα μέσα όμως από δύσκολες και αντίξοες συνθήκες.
Προβληματίζει ο Ωροσκόπος της ορκωμοσίας αφού ισούται με τους άξονες Ερμή / Ζευς και Σελήνη / Βουλκάνους αντίστοιχα, που δείχνει σκληρή εργασία της κυβέρνησης, αλλά χωρίς να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να καταφύγει στο να ζητήσει εκ νέου τη γνώμη των πολιτών.

Τέλος, θα πρέπει να προσεχθεί το ευαίσθητο σημείο Άδης / Κρόνος Υποθετικός = Βόρειος Δεσμός το οποίο ισούται με τον Άδμητο και τον Ουρανό / Κρόνο Υποθετικό που δείχνει κινήσεις δολιοφθοράς από άτομα που δρουν για λογαριασμό ξένων κυβερνήσεων κι ο Έλληνας Πρωθυπουργός θα φανεί πως αλλάζει στρατηγική ή στρατόπεδο.

*Ο αστρολογικός χάρτης της ορκωμοσίας του Αλέξη Τσίπρα είναι υπολογισμένος για 21/9/2015 και ώρα 20:03

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved