Αυτό είναι το αστρολογικό προφίλ του μέσου Έλληνα ψηφοφόρου

Με τι γνώμονα θα βρεθεί πίσω από το παραβάν ο μέσος Έλληνας;

Αυτό είναι το αστρολογικό προφίλ του μέσου Έλληνα ψηφοφόρου

Μετά την εκλογική διαδικασία της 25ης Ιανουαρίου και το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου, ο Έλληνας βρίσκεται και πάλι στην επεξεργασία διλημμάτων καθοριστικής σημασίας για το μέλλον του και την πορεία της χώρας καθώς στις 20 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθούν ξανά εθνικές εκλογές.

Στο video «Πολιτικές Προβλέψεις 2015» (μετά το 10ο λεπτό του video) που αναρτήθηκε τον Δεκέμβριο του 2014, πριν καν προκηρυχτούν οι πρώτες εκλογές, αλλά και στο άρθρο Αστρολογική επικαιρότητα 9/6 «Οι πιέσεις των δανειστών οδηγούν σε εκλογές;» είχαμε προβλέψει την διεξαγωγή δεύτερων εθνικών εκλογών το Σεπτέμβριο του 2015.

Η επιστροφή λοιπόν των πολιτών από τις καλοκαιρινές διακοπές και από τις παραλίες ολοκληρώνεται και πλέον μπαίνουν σε φάση συνειδητοποίησης ότι σε περίπου δύο εβδομάδες έχουμε εκλογές.

Αποφασισμένος ή αναποφάσιστος ο μέσος ψηφοφόρος; Ποιο θα είναι το κριτήριο της ψήφου στην εκλογική διαδικασίας της 20ης Σεπτεμβρίου;

Συγκρίνοντας τον αστρολογικό χάρτη της Ελλάδας (Μεταπολίτευση) με τον αστρολογικό χάρτη της ημέρας των εκλογών διακρίνουμε ότι Σελήνη που υποδεικνύει το εκλογικό σώμα, θα βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη (εξωτερικό, δικαιοσύνη, αλλοδαποί, αλλόθρησκοί). Παράλληλα, η προοδευμένη Σελήνη στον αστρολογικό χάρτη της Ελλάδας βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού, δείχνοντας ότι μέρος του κόσμου θα κρατά κρυφή την ψήφο του ή/ και θα στραφεί σε κόμματα που έχουν παγιωμένες θέσεις και σκληρή ρητορεία. Συνάμα, θα τον απασχολήσουν έντονα χρηματοπιστωτικά και φορολογικά ζητήματα αλλά και θέματα που είναι άμεσα με την ασφάλειά του.

Ως εκ τούτου, καθοριστικής σημασίας για το τι θα ψηφίσει ο Έλληνας ψηφοφόρος θα παίξει αφ' ενός η γνώμη που θα έχει διαμορφώσει για το τι προοπτικές δίνονται όσον αφορά στη συμφωνία με τους ξένους (δανειστές), το μεταναστευτικό και την εξωτερική πολιτική και αφετέρου ανάλογα με το ποιο κόμμα θα τον πείθει ότι θα πολεμήσει για τα συμφέροντά του.
Το ευαίσθητο σημείο Ουρανός / Ποσάιντον = Σελήνη που στην Uranian Astrology συμβολίζει την προεκλογική καμπάνια στο ωροσκόπιο της Κυριακή των εκλογών εφάπτεται με τα γενέθλια μεσοδιαστήματα Κρόνος / Ποσάιντον και Κιούπιντο Βουλκάνους της Ελλάδας, δείχνοντας ότι τα εκλογικά σποτ δεν θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες του μέσου ψηφοφόρου, καθώς θα αισθάνεται ότι δεν παίρνει τις απαντήσεις που θέλει, κατά συνέπεια θα αποτύχουν να περάσουν το μήνυμά τους.
Τέλος, όπως δείχνει το τρίγωνο του διελαύνοντα Ουρανού με τον Βόρειο Δεσμό της Ελλάδος οι αναποφάσιστοι, που θα διαμορφώσουν το εκλογικό αποτέλεσμα, δεν θα δώσουν την ψήφο τους σε αυτούς που τους καλούν σε κομματική συσπείρωση αλλά σε αυτούς που θα έχουν πιο ξεκάθαρες απόψεις.

*Ο αστρολογικός χάρτης της Ελλάδας είναι υπολογισμένος για 24/7/1974

Διαβάστε στο Newsbomb.gr όλες τις ειδήσεις για τις Εκλογές 2015 Σεπτέμβριος – Εθνικές Βουλευτικές

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved