Καλοκαιρινές διακοπές για Αλέξη Τσίπρα και Γιάνη Βαρουφάκη - Πώς θα περάσουν;

Τα δύο πιο «hot» πρόσωπα της πολιτικής επικαιρότητας πάνε διακοπές

Καλοκαιρινές διακοπές για Αλέξη Τσίπρα και Γιάνη Βαρουφάκη - Πώς θα περάσουν;

Ο μήνας Αύγουστος είθισται να αποκαλείται «μήνας των διακοπών». Ο Γιάνης Βαρουφάκης και ο Αλέξης Τσίπρας, όπως είναι γνωστό, θα περάσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές σε κοντινούς προορισμούς. Θα είναι όμως διακοπές χαλάρωσης και ανάπαυλάς ή προετοιμασίας για τα φθινοπωρινά πολιτικά «πρωτοβρόχια»;

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το καλοκαιρινό καταφύγιο του Πρωθυπουργού είναι ένα σπίτι στο Σούνιο, το οποίο έχει νοικιάσει η πεθερά του, ενώ όπως γράφεται, στα πλάνα του είναι να βρεθεί και για λίγες μέρες με την οικογένεια του στην Σύρο. Το πρόγραμμα του Αλέξη Τσίπρα καθ' όλη τη διάρκεια του Αυγούστου θα είναι φορτωμένο με συσκέψεις, συναντήσεις και επικοινωνίες αλλά και μετακινήσεις λόγω του ότι ο διελαύνων Άρης (κινητικότητα) θα βρίσκεται στον 3ο οίκο του (επαφές, μετακινήσεις). Παράλληλα, αναδρομώντας ο Ποσειδώνας, θα απομακρυνθεί από το Ωροσκόπο του με τον οποίο κάνει σύνοδο τόσο καιρό, βοηθώντας τον Πρωθυπουργό να έχει μικρές στιγμές «όασης» στην καθημερινότητά του αλλά και να σκεφτεί πιο καθαρά τις επόμενες κινήσεις του.

Από την άλλη, ο Γιάνης Βαρουφάκης θα παραμείνει πιστός στην Αίγινα. Με τον διελαύνοντα Ποσειδώνα να ενεργοποιεί το γενέθλιο υδάτινο τρίγωνο Ερμή – Άρη – Ποσειδώνα στο ωροσκόπιό του, θα έχει την ευκαιρία να φορτίσει τις μπαταρίες του αλλά και να κάνει επαφές και συζητήσεις που θα εμπνεύσουν τα νέα του βήματα κι ενδεχομένως να οργανώσει κατά κάποιο τρόπο μια αντεπίθεση.

Τόσο ο πρώην Υπουργός Οικονομικών όσο και ο Πρωθυπουργός, στις διακοπές τους θα συνδυάσουν το τερπνόν μετά του ωφελίμου, πράγμα που τους είναι απαραίτητο, καθώς όπως προεικονίζουν οι δύο εκλείψεις του Σεπτεμβρίου, ο συγκεκριμένος μήνας θα είναι καταλυτικός για τις πολιτικές εξελίξεις.

*Ο Αλέξης Τσίπρας είναι γεννημένος 28/7/1974

*Ο Γιάνης Βαρουφάκης είναι γεννημένος 24/3/1961

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved