Αυτή είναι η πραγματική σχέση μεταξύ Τσίπρα και Ζωής Κωνσταντοπούλου

Πορείες παράλληλες και σχέσεις αμοιβαίου σεβασμού ή συγκρουσιακές και ανεξάρτητες;

Αυτή είναι η πραγματική σχέση μεταξύ Τσίπρα και Ζωής Κωνσταντοπούλου

Οι εκλογές της 25ης Ιανουαρίου έβγαλαν νικητή τον ΣΥΡΙΖΑ και ανέδειξαν, εκτός από τον Αλέξη Τσίπρα και μια ισχυρή γυναικεία προσωπικότητα, την Ζωή Κωνσταντοπούλου που αμφότεροι μέλλεται να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην πολιτική ζωή της χώρας.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι μια ευφυής και φλογερή Τοξότης, η οποία, με τον Άρη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και τον Ήλιο της, είναι μεν η ιδανική σύμμαχος και η τέλεια φίλη, αλλά καλό θα ήταν να μην την έχεις απέναντί σου.

Από την άλλη, ο Αλέξης Τσίπρας είναι ένας φιλόδοξος Λέοντας με έντονο το υδάτινο στοιχείο, γεγονός που τον κάνει στις δυσκολίες να στρέφεται προς τα έσω και να αναπτύσσει άμυνες.

Πώς συνδέονται αστρολογικά μεταξύ τους;
Ο Ουρανός της Ζωής Κωνσταντοπούλου βρίσκεται σε όψη τριγώνου με την Αφροδίτη του Αλέξη Τσίπρα, δείχνοντας την ιδεολογική αγάπη και συνταύτιση μεταξύ τους. Συγχρόνως, ο Βόρειος Δεσμός της Προέδρου της Βουλής είναι σε όψη εξαγώνου με τον Άρη του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ο Βόρειος Δεσμός του κάνει όψη συνόδου με τον Άρης της, σηματοδοτώντας κοινούς αγώνες.

Επιπρόσθετα, ο Άρης, ο Ποσειδώνας και ο Ήλιος της Ζωής Κωνσταντοπούλου βρίσκονται στον 7ο οίκο του Αλέξη Τσίπρα, πραγματοποιώντας όψεις αντίθεσης με τον Ωροσκόπο του, προεικονίζοντας έτσι διαφωνίες και αντιπαραθέσεις που θα πλήξουν το πρόσωπο του Πρωθυπουργού, ενώ δεν αποκλείεται να βάλουν σε κίνδυνο και τη θέση του.

*Ο Αλέξης Τσίπρας είναι γεννημένος 28/7/1974 ενώ η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι γεννημένη 8/12/1976

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved