Η συμφωνία έκλεισε: Τι προβλέπουν τα άστρα για το μέλλον της Ελλάδας

Τέλειωσε το θρίλερ των Βρυξελλών – Τι μέλλει γενέσθαι από εδώ και πέρα;

Η συμφωνία έκλεισε: Τι προβλέπουν τα άστρα για το μέλλον της Ελλάδας

Ο Αλέξης Τσίπρας συμφώνησε ένα νέο, 3ετές Μνημόνιο με τους Ευρωπαίους εταίρους, η διαπραγμάτευση του οποίου θα ξεκινήσει μετά την ψήφιση από τη Βουλή των προαπαιτούμενων μέτρων. Η αρχική συμφωνία επετεύχθη σήμερα το πρωί και κατόπιν μιας μαραθώνιας διαβούλευσης.

Ποιες εξελίξεις αναμένονται στο πολιτικό σκηνικό της χώρας μετά το πέρας της αρχικής συμφωνίας με του Ευρωπαίους και πώς θα εξελιχθεί η συμφωνία; Ας δούμε τι λένε τα άστρα.

Η συμφωνία «κλείδωσε» με τους διελαύνοντες, Ήλιο και Ουρανό, να ισούνται με τον προοδευμένο Κρόνο της Ελλάδος ενώ παράλληλα συναντούν τους προοδευμένους άξονες Σελήνης / Άδμητου και Πλούτωνα / Άδμητου αντίστοιχα, σηματοδοτώντας την έναρξη μιας ταραχώδους περιόδου, τόσο σε κοινωνικό όσο και πολιτικό επίπεδο.

Επιπλέον, ο διελαύνων Κιούπιντο από σήμερα και μέχρι το τρέχον εξάμηνο θα συναντήσει τα μεσοδιαστήματα Κρόνου / Ποσειδώνα και Ερμή / Ποσειδώνα του γενέθλιου χάρτη της Ελλάδας, προεικονίζοντας εξαπατήσεις, «διαρροές» στην ψήφιση νομοσχεδίων και ακυρώσεις συμβάσεων, συνεργασιών ή εγγράφων αλλά και αδιέξοδες καταστάσεις οι οποίες δεν αποκλείεται να ξαναφέρουν την διαπραγμάτευση στο σημείο 0 μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

*Ο αστρολογικός χάρτης της Ελλάδος είναι υπολογισμένος για 24/7/1974

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved