Δεν φαντάζεσαι ποιος αποκαλεί τον Αλέξη Τσίπρα «γλυκιά φατσούλα»

Θα τρίβεις τα μάτια σου! Και όμως δηλώνει: «Τον συμπαθώ έτσι κι αλλιώς. Έχει συν τοις άλλοις μια γλυκιά... φατσούλα».

Δεν φαντάζεσαι ποιος αποκαλεί τον Αλέξη Τσίπρα «γλυκιά φατσούλα»

Ο Αλέξης Τσίπρας, ως Λέων, εκπέμπει καλή διάθεση και έχει κερδίσει καρδιές, τόσο στο εσωτερικό, όσο και το εξωτερικό της χωράς. Αυτό λίγο πολύ όλοι το ξέρουν. Αυτό που δεν ξέρουν όμως είναι ότι για αυτόν τρέφει συμπάθεια και ο μεταβατικός πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Τι και αν δεν σήκωνε το τηλέφωνο ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης για να ενημερωθεί για τις πολιτικές εξελίξεις από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό και προτίμησε τη διαδικασία του σπασμένου τηλεφώνου, ζητώντας ενημέρωση από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την πορεία των διαπραγματεύσεων; Είναι ένας από αυτός που τον συμπαθούν και στις κατ' ιδίαν συναντήσεις δηλώνει... fan του!

Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο μεταβατικός πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας λέει για τον Αλέξη Τσίπρα ότι «αν αφαιρέσεις τον πολιτικό του λόγο και τις πολιτικές του πράξεις, ο Τσίπρας είναι ένας συμπαθής άνθρωπος, χαμογελάει συνέχεια». Και μάλιστα για να γίνει πιο πειστικός στη συμπάθεια που τρέφει προς τον Πρωθυπουργό, σημειώνει:«Τον συμπαθώ έτσι κι αλλιώς. Έχει συν τοις άλλοις μια γλυκιά... φατσούλα».

Και μπορεί ακούγοντας αυτήν την είδηση να μένεις με το στόμα ανοιχτό, αν όμως δεις τη συναστρία των δύο πολιτικών θα καταλάβεις ότι έτσι είναι. Ο Ήλιος (προσωπικότητα) του Αλέξη Τσίπρα κάνει όψη τριγώνου με την Αφροδίτη (συμπάθεια) του Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Συγχρόνως όμως, ο Ποσειδώνας (γοητεία) του Αλέξη Τσίπρα κάνει όψη συνόδου και με την Αφροδίτη (αποδοχή) και τον Ερμή (ιδέες, απόψεις) του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, δείχνοντας ότι ο Πρωθυπουργός ασκεί μια ιδιαίτερη θελκτική επίδραση στον μεταβατικό πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας.

Ίσως, λοιπόν για να μην γίνει «θύμα» αυτή της γοητείας να αρνήθηκε και την άμεση τηλεφωνική επαφή, μήπως δεν μπορούσε να αρνηθεί στις προτροπές του Πρωθυπουργού να στηρίξει τη συμφωνία. Ίσως...

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved