Τι προβλέπουν τα άστρα για τη Νέα Δημοκρατία και τη μετά Σαμαρά εποχή

Τι ρόλο θα διαδραματίσει η Νέα Δημοκρατία στο πολιτικό σκηνικό της χώρας και ποιο είναι το προφίλ του νέου αρχηγού της;

Τι προβλέπουν τα άστρα για τη Νέα Δημοκρατία και τη μετά Σαμαρά εποχή

Από τις 2/7/2015 είχαμε επισημάνει στο άρθρο «Τι προβλέπουν τα άστρα για το μέλλον της ΝΔ και του Αντώνη Σαμαρά μετά το δημοψήφισμα;» ότι το πρώτο δεκαήμερο του Ιούλιου και ως τα τέλη του Φεβρουαρίου 2016 το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα υποστεί τεράστιες ζυμώσεις στο εσωτερικό της, αφού ο προοδευμένος Ποσειδώνας συναντά τον γενέθλιο Κρόνο, και ότι ο Αντώνης Σαμαράς είναι πολύ πιθανόν να οδηγηθεί στην πόρτα της εξόδου από το κόμμα πριν το τέλος της χρονιάς.

Πράγματι, μετά το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου ο Αντώνης Σαμαράς παραιτήθηκε από πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, προσωρινός πρόεδρος τελεί ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης ενώ στο εσωτερικό του κόμματος έχουν ήδη ξεκινήσει οι διεργασίες για την εκλογή του νέου προέδρου.
Τι ρόλο θα διαδραματίσει η Νέα Δημοκρατία στο πολιτικό σκηνικό της χώρας και ποιο είναι το προφίλ του νέου αρχηγού της;

Η Νέα Δημοκρατία αναμφισβήτητα βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι αφού ο διελαύνων Ουρανός, ο πλανήτης των αλλαγών, βρίσκεται στον 4ο οίκο του ωροσκοπίου της, υποδεικνύοντας προβλήματα και αναταραχές τόσο με τη λεγόμενη "λαϊκή βάση" όσο και με το εσωτερικό του κόμματος.
Παράλληλα, ο διελαύνων Κρόνος εισέρχεται στον 12ο οίκο, δείχνοντας δοκιμασίες τόσο σε οικονομικό επίπεδο όσο και στο αξιακό σύστημα που αντιπροσωπεύει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Τα γεγονότα που θα συμβούν από σήμερα και μέσα στην επόμενη διετία, δηλαδή ως το 2017, θα είναι αντίστοιχα με τα γεγονότα που συνέβησαν στο ΠΑΣΟΚ την προηγούμενη τριετία. Κι αυτό γιατί όπως το ΠΑΣΟΚ έτσι και η Νέα Δημοκρατία έχει Ωροσκόπο Τοξότη. Το ΠΑΣΟΚ στις πρώτες μοίρες ενώ η Νέα Δημοκρατία στην 21η μοίρα, και ως εκ τούτου έρχεται η σειρά της να δοκιμαστεί από τους διελαύνοντες Κρόνο και Ποσειδώνα, όπως συνέβη τα προηγούμενα χρόνια στο ΠΑΣΟΚ.

Θα γίνουμε θεατές μιας Νέας Δημοκρατίας που θα έχει περιέλθει σε ένα τέλμα το οποίο η επικείμενη αλλαγή αρχηγού της δεν θα φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Αντίθετα, θα δημιουργήσει πληθώρα προβλημάτων σχετικά με τη στάση και τη στρατηγική που θα πρέπει να υιοθετήσει το κόμμα απέναντι στα προβλήματα της χώρας.

Επιπρόσθετα, λόγω της θέσης του διελαύνοντα Ουρανού ο οποίος αυτήν την περίοδο και ως το 2016 θα βρίσκεται σε όψη τριγώνου με τον Ωροσκόπο, διαφαίνεται η έλευση ενός αρχηγού ο οποίος μπορεί μεν να μην προέρχεται από τα γνωστά πολιτικά τζάκια, ωστόσο όμως θα βρίσκεται υπό την καθοδήγηση και την επιρροή τους.

Διάβασε επίσης

Τι προβλέπουν τα άστρα για το μέλλον της ΝΔ και του Αντώνη Σαμαρά μετά το δημοψήφισμα;

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved