Η επόμενη ημέρα του δημοψηφίσματος: Τι δείχνουν τα άστρα;

Ποιες θα είναι εξελίξεις στη χώρα μας και ποιες οι προοπτικές της για το μέλλον;

Η επόμενη ημέρα του δημοψηφίσματος: Τι δείχνουν τα άστρα;

Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος δεν παύει να υπάρχει ανησυχία για την επόμενη μέρα. Τι έρχεται; Θα καταφέρει η χώρα να ξεπεράσει τις δυσκολίες ή θα συνεχίσει να βιώνει το μαρτύριο της σταγόνας εσαεί; Ας δούμε τι λένε τα άστρα.

Καταρχήν η κατάσταση την επόμενη μέρα θα θυμίζει τους στίχους «Τίποτα δεν έχει αλλάξει και τίποτα δεν είναι όπως παλιά», αφού ο διελαύνων Ποσειδώνας συναντά τα γενέθλια μεσοδιαστήματα Μεσουρανήματος / Άδης και Ωροσκόπου Άδμητου στον αστρολογικό χάρτη της Ελλάδας, δείχνοντας πως το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος δεν θα αφήσει ικανοποιημένους ούτε τους υπέρμαχους του «ΟΧΙ» ούτε τους υποστηριχτές του «ΝΑΙ».

Συνάμα, ο διελαύνων Ουρανός συναντά τα γενέθλια μεσοδιαστήματα Δία / Άδη, Άρη / Ζευς και Μεσουρανήματος / Άδη της Ελλάδος δείχνοντας ότι οι θεσμοί θα συνεχίσουν ασφυκτική οικονομική πολιτική ως μέτρο πίεσης στην κυβέρνηση με ανέντιμους τρόπους. Στόχοι τους θα είναι είτε να συνθηκολογήσει στις απαιτήσεις των εταίρων είτε να αναγκαστεί η κυβέρνηση να δημιουργήσει ένα νέο κυβερνητικό συνασπισμό από κόμματα φιλικά προσκείμενα προς τους θεσμούς.

Πώς θα αντιδράσει η κυβέρνηση; Ο διελαύνων Κρόνος Υποθετικός που συμβολίζει την κυβέρνηση συναντά το γενέθλιο μεσοδιάστημα Μεσουρανήματος / Ουρανού στο ωροσκόπιο της Ελλάδος, δείχνοντας ότι η κυβέρνηση θα προβεί σε μια απρόσμενη κίνηση που τελικά θα οδηγήσει στην παύση εργασιών της Βουλής και τη διενέργεια πρόωρων εκλογών εντός του προσεχούς τετραμήνου.

Τέλος, επειδή ναι μεν ζούμε ιστορικές στιγμές αλλά κάποιοι επιδιώκουν να τις δραματοποιούν και μάλιστα στον έσχατο βαθμό, αξίζει να σημειωθεί ότι αφενός η χώρα δεν θα ξεπεράσει όπως σας ανέλυσα παραπάνω την επόμενη μέρα την οικονομική κρίση που την ταλαιπωρεί την τελευταία πενταετία και αφετέρου ότι η θέση του Απόλλωνα στο ωροσκόπιο της Ελλάδος για την επόμενη χρονιά δείχνει ότι το 2016 οι Έλληνες κοιτώντας πίσω τους αυτήν την περίοδο θα αισθάνονται ότι ξεπέρασαν ένα κάβο, καθώς η χώρα τότε πράγματι θα βρίσκεται σε τροχιά ανάπτυξης.

Διάβασε επίσης

Τι προβλέπουν τα άστρα για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος

Τι λένε τα άστρα για το μέλλον της κυβέρνησης Τσίπρα;

Κρίσιμες ώρες: Τι λένε τα άστρα για το μέλλον της Ελλάδας

Τι προβλέπουν τα άστρα για το μέλλον της ΝΔ και του Αντώνη Σαμαρά μετά το δημοψήφισμα;

Αστρολογική εκτίμηση Ιουλίου για την κρίσιμη κατάσταση της Ελλάδας

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved