Eurogroup για λύση ή ρήξη το Σάββατο; - Τι λένε τα άστρα

Η Ευρώπη θα επιλέξει έντιμο συμβιβασμό ή στυγνό και ανέντιμο εκβιασμό;

Eurogroup για λύση ή ρήξη το Σάββατο; - Τι λένε τα άστρα


Μετά από μαραθώνιες διαβουλεύσεις μεταξύ Ελλάδας και δανειστών στο χθεσινό Eurogroup δεν κατέστη εφικτό οι δυο πλευρές να γεφυρώσουν τις διαφορές και πλέον όλη η προσοχή είναι στραμμένη στο έκτακτο Eurogroup του Σαββάτου (27/6/2015).

Ο Αλέξης Τσίπρας στην παρέμβασή του στη Σύνοδο Κορυφής που ακολούθησε του Eurogroup, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, είπε πως παρά τις προσπάθειες που έχει κάνει η κυβέρνηση και τις καλές προθέσεις που υπάρχουν, μέχρι στιγμής δεν έχει καταστεί δυνατό να βρεθεί συμφωνία, καθώς κάποιοι με την ακραία στάση τους και τις απαιτήσεις τους δυναμιτίζουν το κλίμα.

Παράλληλα, τόνισε στους ομολόγους του ότι αυτό που χρειάζεται η Ελλάδα είναι βιώσιμη λύση και όχι απλά και μόνο συμφωνία.
Στο αστρολογικό κομμάτι, η συνεδρίαση του Eurogroup το Σάββατο για το ελληνικό ζήτημα λαμβάνει χώρα με τον άξονα των διαπραγματεύσεων να συναντά τον Πλούτωνα και τα μεσοδιαστήματα Μηδενικής Κριού / Άδμητου και Κρόνου / Άδμητου σε κοσμικό επίπεδο, δείχνοντας ότι δεν θα υπάρξει σύγκλιση. Αντίθετα, θα υπάρξουν άτεγκτες θέσεις που θα δυναμιτίσουν τα πράγματα στα άκρα, υποδηλώνοντας ρήξη. Επιπρόσθετα, ο Άρης συναντά τα μεσοδιάστημα Ερμή / Ουρανού και Μηδενικής Κριού/Άδη σε κοσμικό επίπεδο κι είναι πολύ πιθανόν να ασκηθούν επιπρόσθετες πιέσεις ή να υπάρξουν ανέντιμες κινήσεις που θα τορπιλίσουν τις διαπραγματεύσεις. Μέσα σε αυτές θα μπορούσαν να είναι τακτικές εκβιασμού όπως μεταξύ άλλων το κλείσιμο της στρόφιγγας του ELA ή υποκίνηση ταραχών και επεισοδίων.

Επιπλέον, στον αστρολογικό χάρτη της Ελλάδος, ο διελαύνων Άρης συναντά το γενέθλιο μεσοδιάστημα Άρη / Άδμητου υποδεικνύοντας καταστάσεις με σκοπό να σπείρουν φόβο και τρόμο και επιβολή διά της βίας ενώ οι διελαύνοντες Ερμής και Βουλκάνους συναντούν το γενέθλιο Ζευς της Ελλάδος, προεικονίζοντας τολμηρές δηλώσεις, τελεσίγραφα και ταπεινωτικές εντολές με σκοπό τον εκφοβισμό.

*Ο αστρολογικό χάρτης της Ελλάδος είναι υπολογισμένος για 24/7/1974

Πηγή φωτογραφίας: theguardian.com

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved