Το μαρτύριο της σταγόνας για την Ελλάδα: Τι προβλέπουν τα άστρα για το σημερινό Eurogroup;

Η ρώσικη ρουλέτα του Eurogroup και η κατάληξή του

Το μαρτύριο της σταγόνας για την Ελλάδα: Τι προβλέπουν τα άστρα για το σημερινό Eurogroup;

Μεταξύ σφύρας και άκμονος διεξάγονται οι διαπραγματεύσεις στις Βρυξέλλες για το ελληνικό ζήτημα, με τη χθεσινή κρίσιμη συνεδρίαση του Eurogroup να χαρακτηρίζεται ως άκαρπη και να μετατίθεται εκ νέου για σήμερα στις 14:00, ώρα Ελλάδος.

Οι δανειστές απέρριψαν και τις προτάσεις και τα ισοδύναμα της ελληνικής κυβέρνησης και αντιπρότειναν άλλες με ιταμές αξιώσεις, κυρίως του ΔΝΤ που ούτε λίγο ούτε πολύ οδηγούν σε ακόμα μεγαλύτερη ανθρωπιστική κρίση, φτώχεια, ανεργία και εθνική αναξιοπρέπεια.

Ο Αλέξης Τσίπρας, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, είναι αποφασισμένος να μην κάνει πίσω σε μέτρα που μεταθέτουν το βάρος σε μισθωτούς και συνταξιούχους ενώ δεν θα συναινέσει σε συμφωνία που να μην περιέχει κάποια αναφορά στην αναδιάρθωση του χρέους.

Από τις 23/6, στην Αστρολογική Επικαιρότητα είχαμε σημειώσει ότι το χθεσινό Εurogroup δεν θα οδηγούσε σε κάποιο τελικό αποτέλεσμα γράφοντας ως συμπέρασμα μετά από αστρολογική ανάλυση ότι «Ως εκ τούτου, φαίνεται ότι και η αυριανή συνεδρίαση του Eurogroup δεν θα οδηγήσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα.» ενώ στην Αστρολογική Επικαιρότητα της 24/6 είχαμε αναφέρει ότι οι «οι δανειστές θα ζητήσουν αλλαγές στις ελληνικές προτάσεις ενώ θα αρνηθούν το πάγιο αίτημα της ελληνικής κυβέρνησης περί αναδιάρθρωσης του χρέους» και επιπλέον ότι «καταλυτικό ρόλο στην μη ύπαρξη συμφωνίας θα παίξει γυναίκα femme – fatale, η οποία με τις θέσεις της θα δημιουργήσει προσχώματα εμπλοκής». Θυμίζουμε ότι εκπρόσωπος του ΔΝΤ είναι η Κριστίν Λαγκάρντ, που με τις σκληρές και αδιάλλακτες προτάσεις της, ουσιαστικά τίναξε το χθεσινό Eurogroup στον αέρα.

Η σημερινή συνεδρίαση του Eurogroup ξεκινά με τη Σελήνη σε ακριβέστατη όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα σε κοσμικό επίπεδο, δείχνοντας βασανιστική αναζήτηση για συμβιβασμό ενώ και οι δύο πλευρές θα έχουν αμετακίνητες θέσεις. Από αργά το απόγευμα και μετά η Σελήνη θα αρχίζει να σχηματίζει όψη αντίθεσης με τον Ουρανό που θα κορυφωθεί τις πρώτες ώρες της αυριανής ημέρας, προεικονίζοντας ανατροπές στο υπάρχον σκηνικό. Παράλληλα, μελετώντας τον αστρολογικό χάρτη της Ελλάδος ο διελαύνων Άρης συναντά το γενέθλιο μεσοδιάστημα Ουρανού / Ποσειδώνα σηματοδοτώντας καταιγιστικές εξελίξεις, ρήξη, εξεγέρσεις και διαβουλεύσεις που οδηγούνται στα άκρα.

* Ο αστρολογικός χάρτης της Ελλάδας είναι υπολογισμένος για 24/7/1974 (Μεταπολίτευση)

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved