Σήμερα, το πιο κρίσιμο Eurogroup: Εμπλοκή ή συμφωνία - Τι λένε τα άστρα;

20:00, ώρα Ελλάδος το σημερινό, κρίσιμο Eurogroup

Σήμερα, το πιο κρίσιμο Eurogroup: Εμπλοκή ή συμφωνία - Τι λένε τα άστρα;

Η αντίστροφη μέτρηση για την επίτευξη οριστικής συμφωνίας στο σημερινό Eurogroup έχει ξεκινήσει, με τον Αλέξη Τσίπρα να μεταβαίνει εκτάκτως στις Βρυξέλλες για να έχει συνάντηση πριν την συνεδρίαση του Eurogroup με τους Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, Μάριο Ντράγκι και Κριστίν Λαγκάρντ.

Το Eurogroup συνεδριάζει στις 20:00 προκειμένου να γίνουν οι τελικές διατυπώσεις στη συμφωνία, ώστε αύριο, Πέμπτη (25/06/2015) κατά τη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης η διαπραγμάτευση να «κλείσει» οριστικά.

Ήδη από χθες, αναφερόμενοι στο σημερινό, σημαντικό Eurogroup για την εξέλιξη του ελληνικού ζητήματος στην Αστρολογική Επικαιρότητα της 23/6 έχουμε σημειώσει ότι: «ίσως υπάρξει κάποια εμπλοκή αφού ο διελαύνων Ήλιος θα ισούται με το γενέθλιο μεσοδιάστημα Ηλίου / Άδμητου στον αστρολογικό χάρτη Ορκωμοσίας της κυβέρνησης που μιλά για προβλήματα και κωλύματα σε διαβουλεύσεις. Παράλληλα, ο διελαύνων Υποθετικός Κρόνος συναντά το γενέθλιο μεσοδιάστημα Μηδενικής Κριού / Ζευς δείχνοντας ότι οι θεσμοί θα ασκήσουν πιέσεις για επιπλέον μέτρα τα οποία δεν θα δεχτεί η ελληνική πλευρά. Ως εκ τούτου, φαίνεται ότι και η αυριανή συνεδρίαση του Eurogroup δεν θα οδηγήσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα.».

Παράλληλα, μελετώντας τον αστρολογικό χάρτη της Ελλάδας ο διελαύνων Ουρανός συναντά τον προοδευμένο Υποθετικό Κρόνο και τα γενέθλια μεσοδιαστήματα Σελήνης / Άδμητου και Πλούτωνα / Άδμητου, δείχνοντας κώλυμα όσον αφορά το «κλείσιμο» συμφωνίας, καθότι οι δανειστές θα ζητήσουν αλλαγές στις ελληνικές προτάσεις ενώ θα αρνηθούν το πάγιο αίτημα της ελληνικής κυβέρνησης περί αναδιάρθρωσης του χρέους. Αξίζει να σημειωθεί ότι η διελαύνουσα Σελήνη κατά την έναρξη και διεξαγωγής του Eurogroup θα ισούται με τον προοδευμένο μεσοδιάστημα της Ελλάδος Μηδενικής Κριού / Ουρανού που δείχνει ότι καταλυτικό ρόλο στην μη ύπαρξη συμφωνίας θα παίξει γυναίκα femme – fatale, η οποία με τις θέσεις της θα δημιουργήσει προσχώματα εμπλοκής. Ακόμη, ίσως μέλος των θεσμών θελήσει αυτό να αποχωρήσει ή να απομακρυνθεί κάποιο άλλο άτομο από τη συνεδρίαση.

*Ο αστρολογικός χάρτης της Ορκωμοσίας της κυβέρνησης είναι υπολογισμένος για 27/1/2015

* Ο αστρολογικός χάρτης της Ελλάδας είναι υπολογισμένος για 24/7/1974 (Μεταπολίτευση)

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved