Αστρολογική επικαιρότητα 10/6: Ποια η εξέλιξη της συνάντησης Τσίπρα με Μέρκελ-Ολάντ;

Με συμβιβαστική διάθεση ταξιδεύει ο Αλέξης Τσίπρας στις Βρυξέλλες – Θα «κλείσει» η συμφωνία;

Αστρολογική επικαιρότητα 10/6: Ποια η εξέλιξη της συνάντησης Τσίπρα με Μέρκελ-Ολάντ;

Σήμερα Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί στις Βρυξέλλες η κρίσιμη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με την Άνγκελα Μέρκελ και τον Φρανσουά Ολάντ στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης με τις χώρες τις Λατινικής Αμερικής.

Η συνάντηση έρχεται λίγες μέρες μετά τη δήλωση της Γερμανίδας καγκελάριου ότι δεν έχει μείνεις πολύς χρόνος προκειμένου να κλείσει η συμφωνία που θα «ξεκλειδώσει» την οικονομική βοήθεια για την Ελλάδα ενώ τόνισε ότι «υπάρχει η καθαρή διακήρυξη ότι η αλληλεγγύη με τις ευρωπαϊκές χώρες και το ΔΝΤ με την Ελλάδα, απαιτεί η Ελλάδα να εφαρμόσει μέτρα και να τα προτείνει».
Ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε στους στόχους της κυβέρνησης από την τριμερή συνάντηση λέγοντας ότι «θα επιχειρήσουμε να κλείσουμε τη διαφορά στα δημοσιονομικά μέτρα, καταθέτοντας εναλλακτικές προτάσεις εκεί όπου υπάρχουν παράλογες και μη αποδεκτές απαιτήσεις» ενώ επισήμανε ότι θα δοθεί έμφαση στο ζήτημα της διευθέτησης του χρέους.

Επιπλέον, κυβερνητικές πηγές τόνισαν ότι όσον αφορά στη διαπραγμάτευση «Η ελληνική κυβέρνηση κάλυψε τη μισή απόσταση στο θέμα των πρωτογενών πλεονασμάτων και περιμένει από τους θεσμούς, να καλύψουν την άλλη μισή».

Από αστρολογικής πλευράς, διαφαίνεται ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός μεταβαίνει στις Βρυξέλλες με αποφασιστικότητα να κλείσει τη συμφωνία, χωρίς να δεχτεί παράλογες απαιτήσεις, όπως δείχνει η παρουσία του διελαύνοντα Άρη στο γενέθλιο μεσοδιάστημά του Μηδενικής Κριού / Υποθετικού Κρόνου. Από την άλλη, το προοδευμένο Μεσουράνημα συναντά το γενέθλιο μεσοδιάστημα Κρόνου/ Ζευς, προεικονίζοντας δυσκολίες και εμπλοκές εξαιτίας προκλητικής διάθεσης και εμπρηστικής συμπεριφοράς. Ως εκ τούτου, όσον αφορά στην εξέλιξη της τριμερούς συνάντησης διαφαίνεται να μην ολοκληρώνεται σήμερα και να μετατίθεται για αργότερα.

*Ο Αλέξης Τσίπρας έχει γεννηθεί 28/7/1974

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved