Αστρολογική επικαιρότητα 5/6: Αυτές είναι οι επόμενες κινήσεις Τσίπρα προς τους δανειστές

Οι επόμενες κινήσεις του Αλέξη Τσίπρα στην σκακιέρα των διαπραγματεύσεων

Αστρολογική επικαιρότητα 5/6: Αυτές είναι οι επόμενες κινήσεις Τσίπρα προς τους δανειστές

Ο Αλέξης Τσίπρας αμέσως μετά τη συνάντηση με τον Ζαν Κλόντ Γιούνκερ στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα στους δανειστές ότι δεν θα γίνουν αποδεκτές παράλογες προτάσεις και ότι είναι αποφασισμένος να δώσει μάχη για μια ρεαλιστική συμφωνία.

«Πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι ο ελληνικός λαός έχει υποφέρει πολύ τα τελευταία πέντε χρόνια και κάποιοι πρέπει να σταματήσουν να παίζουν παιχνίδια στις πλάτες του» τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας σε συνεργάτες του.

Παράλληλα, ο Αλέξης Τσίπρας φέρνει τόσο την αντιπολίτευση όσο και τους θεσμούς προ των ευθυνών τους προβαίνοντας στις παρακάτω κινήσεις.
Πρώτον, ο πρωθυπουργός ζήτησε να διεξαχθεί συζήτηση σήμερα στη Βουλή σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών προκειμένου να ενημερώσει τους βουλευτές των κομμάτων για την πορεία των διαπραγματεύσεων.

Δεύτερον, και πολύ ουσιαστικό, αποφάσισε να μην καταβληθεί η δόση των 300 εκ. ευρώ προς το ΔΝΤ - αν και τα χρήματα λένε οι πληροφορίες πως υπήρχαν- ενημερώνοντας την Κριστίν Λαγκάρντ για μετακύλιση της πληρωμής για το τέλος του μήνα.
Ο Αλέξης Τσίπρας με την απόφαση αυτή θέλησε να στείλει το μήνυμα στο ΔΝΤ, που είναι και ο πιο παράλογος διαπραγματευτής, ότι όλες οι πλευρές χρειάζεται να συγκλίνουν προς μια έντιμη, βιώσιμη και ρεαλιστική συμφωνία.

Μελετώντας τον αστρολογικό χάρτη του Αλέξη Τσίπρα, διακρίνουμε ότι ο διελαύνων Ουρανός πραγματοποιεί μέσα από τον 11ο οίκο του όψη τριγώνου με τον γενέθλιο Βόρειο Δεσμό εντός του 7ου οίκου υποδεικνύοντας ότι ευφυείς κινήσεις του σε σχέση με τους δανειστές και τους εταίρους θα συμβάλλουν σε άμβλυνση των διαφορών. Το ερώτημα όμως που εγείρεται είναι κατά πόσο η βελτίωση αυτή θα μπορέσει να οδηγήσει σε μια ρεαλιστική λύση, που είναι το ζητούμενό του. Και αυτό γιατί ο διελαύνων Ποσειδώνας (μη έντιμες προθέσεις, μη λογικές προτάσεις) πραγματοποιεί όψη τετραγώνου με τον γενέθλιο Ποσειδώνα (δαιδαλώδεις εξελίξεις) δείχνοντας ότι οι διαπραγματεύσεις θα χρειαστούν περισσότερο χρόνο αφού θα συνεχιστούν παραλογές απαιτήσεις και ανέντιμες πρακτικές από την πλευρά των εταίρων.

*Ο Αλέξης Τσίπρας είναι γεννημένος 28 Ιουλίου 1974

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved