Βραδιά διακρίσεων για την DPG Digital Media στα Digital Media Awards 2015!

Ένα Χρυσό και 2 Ασημένια Βραβεία απέσπασε η DPG Digital Media, το πληρέστερο δίκτυο στην Ελληνική αγορά, στα φετινά Digital Media Awards που απονεμήθηκαν την Τετάρτη 3 Ιουνίου, επισφραγίζοντας την επιτυχημένη πορεία της για ακόμα μια χρονιά.

Βραδιά διακρίσεων για την DPG Digital Media στα Digital Media Awards 2015!


Πιο συγκεκριμένα, της απονεμήθηκε το Χρυσό βραβείο στην κατηγορία "Best Content Marketing" για την καμπάνια "Find My Honda Civic" και η οποία σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε για την Honda εξ' ολοκλήρου από τη δημιουργική ομάδα της DPG Digital Media. Επίσης, τιμήθηκαν με Ασημένια βραβεία το Queen.gr, το κορυφαίο γυναικείο site στην κατηγορία "Best Vertical / Thematic Blogs" αλλά και το Newsbomb.gr, το οποίο εκμεταλλεύεται εμπορικά η DPG Digital Media, στην κατηγορία "Best Outstanding New Project/Product" για το Bomb Plus, το πρωτοποριακό online περιοδικό.

Είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που τα Μέσα τα οποία διαθέτει ή/και εκμεταλλεύεται εμπορικά η DPG Digital Media ξεχωρίζουν στα συγκεκριμένα βραβεία, καθώς και πέρσι το Queen.gr είχε διακριθεί με Ασημένιο βραβείο στην κατηγορία "Best Content Marketing". Οι συγκεκριμένες διακρίσεις αποκτούν ακόμη πιο σημαντική διάσταση, καθώς αφορούν νευραλγικές κατηγορίες και επιβραβεύουν τόσο τις πρωτοποριακές ιδέες που η DPG Digital Media προσφέρει στην αγορά, όσο και το ποιοτικό content αλλά και τις έξυπνες προτάσεις παρουσίασης του περιεχομένου αυτού.

"Είμαστε πολύ χαρούμενοι που οι καινοτόμες εμπορικές ιδέες μας και η πρωτοποριακή μας προσέγγιση στο περιεχόμενο των Μέσων που εκμεταλλευόμαστε, αναγνωρίζονται και επιβραβεύονται" δήλωσε σχετικά η κυρία Τίνα Φερεντίνου, CEO της DPG Digital Media. "Βραβεύσεις όπως αυτές των Digital Media Awards αποτελούν για εμάς κίνητρο να συνεχίσουμε τη δημιουργική μας προσέγγιση στο χώρο των ψηφιακών εκδόσεων".

Τα βραβεία αυτά σε συνδυασμό με τις συνεχείς επιτυχίες και τα υψηλά νούμερα επισκεψιμότητας της DPG Digital Media, όπως αποτυπώνονται στις επίσημες μετρήσεις της Ένωσης Εκδοτών Διαδικτύου (ΕΝΕΔ), επισφραγίζουν με τον πλέον επίσημο τρόπο την υψηλή ποιότητα του περιεχομένου αλλά και των παρεχομένων υπηρεσιών της DPG Digital Media σε κοινό και αγορά.

H DPG Digital Media (www.dpgmedia.gr), μέλος του DPG GROUP OF COMPANIES, αποτελεί το πληρέστερο δίκτυο digital media της Ελληνικής αγοράς. Μέσα από μια σειρά καταξιωμένων και εξειδικευμένων sites, το καθένα με τη δική του δυναμική και πιστό κοινό, αλλά και τις συνέργειες με τις εταιρίες του Ομίλου στους τομείς του Web Development, του Integrated και του Mobile Marketing, παρέχει στους συνεργάτες της ολοκληρωμένες digital υπηρεσίες στον τομέα της διαφήμισης, του marketing και της επικοινωνίας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved