Αστρολογική επικαιρότητα 3/6: Το μπρα-ντε φερ Σόιμπλε - Τσίπρα για την Συμφωνία

Ποιος ο ρόλος του Σόιμπλε στην εξέλιξη του ταξιδιού αστραπή του Τσίπρα στις Βρυξέλλες

Αστρολογική επικαιρότητα 3/6: Το μπρα-ντε φερ Σόιμπλε - Τσίπρα για την Συμφωνία

Η εμμονή του Σόιμπλε υπεύθυνη για την κατάσταση στην Ευρώπη!

Ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Dr. Βόλφγκανγκ Σόιμπλε με την άκαμπτη στάση του στις διαπραγματεύσεις μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και των εταίρων παίζει καταλυτικά αρνητικά ρόλο στην μέχρι τώρα μη επίτευξη συμφωνίας.
Η στάση του δείχνει πως δεν έχει δει την διάθεση της κυβέρνηση Τσίπρα να διαπραγματευτεί για μια «έντιμη συμφωνία» με «καλό μάτι» καθώς είχε συνηθίσει οι προκάτοχοι της να αποδέχονται αναντίρρητα την σκληρή πολιτική του και τα επαχθή μέτρα λιτότητας αυτής.

Κατά καιρούς μάλιστα έχει καταφερθεί εναντίον της Ελλάδας με φράσεις που σκοπό έχουν να σπείρουν τρόμο και φόβο όπως: «Ο χρόνος τελειώνει», «Έλληνες μην ελπίζετε σε άλλες υποχωρήσεις» και υπονοούμενα για να ρίξει το ηθικό των Ελλήνων σαν «...μια χώρα μπορεί να γλιστρήσει ξαφνικά στην χρεωκοπία» εκτός από τις προσπάθειες τορπιλισμού της συμφωνίας με την άτεγκτη στάση που κρατά.

Σήμερα, ο Έλληνας πρωθυπουργός μεταβαίνει στις Βρυξέλλες να συζητήσει με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ για μια συμφωνίας επί της αρχής. Ο διελαύνων Άρης (δράση) είναι επάνω στο προοδευμένο μεσοδιάστημα Άρη / Κρόνου του πρωθυπουργού πράγμα που σηματοδοτεί τρομακτικές δυσκολίες ενώ παράλληλα ο διελαύνων Άδης είναι επάνω στο γενέθλιο μεσοδιάστημα Ουρανού/Ζευς που υποδεικνύει μια έκρηξη ή μια ζημιά η οποία είναι προϊόν υπόγειων διαβουλεύσεων και έντονου παρασκηνίου.

Η δύσκολη κατάσταση που έχει να αντιμετωπίσει ο Έλληνας πρωθυπουργός είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη στάση του Δρ. Σόιμπλε. Ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας έχει στην παρούσα φάση τον διευλαύνοντα Ουρανό στον γενέθλιο άξονα Ζευς / Βουλκάνους που δείχνει την έκρηξή του και την τάση του να ασκήσει μεγάλη πίεση. Ως εκ τούτου, θα εκφράσει ενστάσεις ως προς την πρόοδο και τους όρους της συμφωνίας.

*Ο Αλέξης Τσίπρας είναι γεννημένος 24 Ιουλίου 1974

*Ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε είναι γεννημένος στις 18 Σεπτεμβρίου 1942

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved