Αστρολογική Επικαιρότητα 1/6: Σύγκλιση προς συμφωνία - Θα βγει «λευκός καπνός»;

Στίγμα «θετικού κλίματος» μεταξύ Βερολίνου – Παρισιού – Αθήνας. Στα χέρια των ηγετών της Ευρώπης η τελική απόφαση.

Αστρολογική Επικαιρότητα 1/6: Σύγκλιση προς συμφωνία - Θα βγει «λευκός καπνός»;

Τελικά οδηγούμαστε σε «λευκό καπνό»;

Η εβδομάδα αυτή είναι ιδιαίτερα κρίσιμη και κομβική για την κατάληξη σε αμοιβαία, επωφελή συμφωνία, όπως επιδιώκει η κυβέρνηση. Οι διαβουλεύσεις για την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων έχουν επιταχυνθεί, τόσο σε πολιτικό όσο και σε τεχνικό επίπεδο και πολλά θα κριθούν για το μέλλον της κυβέρνησης αλλά και της ίδιας της Ευρώπης.

«Θετικό μήνυμα» έστειλε χθες η τηλεφωνική συνδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε μεταξύ Αλέξη Τσίπρα, Φρανσουά Ολάντ και Άνγκελα Μέρκελ με πηγές της κυβέρνησης να επισημαίνουν ότι αυτή διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα και με κοινή παραδοχή όλων ότι πρέπει να βρεθεί γρήγορα συμφωνία.
Κυβερνητικές πηγές δηλώνουν σίγουροι για την θετική έκβαση της συμφωνίας ενώ ο υπουργός Οικονομίας, Γιώργος Σταθάκης, σε συνέντευξη στην Corriere della Sera, ανέφερε ότι «υπάρχει συμφωνία», διευκρινίζοντας πως προβλέπει ότι αυτή «θα κλείσει εντός ολίγων ημερών» και ότι «θα ακολουθήσει Eurogroup για την έγκριση της χρηματοδότησης».

Ο Αλέξης Τσίπρας στη γαλλική εφημερίδα Le Monde ανέπτυξε διεξοδικά τις εξειδικευμένες προτάσεις που έχει καταθέσει η ελληνική κυβέρνηση στο πλαίσιο των συζητήσεων με τους θεσμούς, «που έχουν καλύψει ένα τεράστιο μέρος της απόστασης που μας χώριζε πριν από μερικούς μήνες».

Ακόμη επισήμανε ότι «η μη επίτευξη συμφωνίας, μέχρι στιγμής, δεν οφείλεται σε μια υποτιθέμενη άτεγκτη, αδιάλλακτη και ακατανόητη στάση της Ελλάδας», αλλά «στην επιμονή ορισμένων θεσμικών παραγόντων να καταθέτουν προτάσεις παράλογες και να δείχνουν παντελή αδιαφορία τόσο στην πρόσφατη δημοκρατική επιλογή του ελληνικού λαού, όσο και στη δημόσια παραδοχή και των τριών θεσμών ότι θα υπάρξει η αναγκαία ευελιξία, ώστε να γίνει σεβαστή η λαϊκή ετυμηγορία».

Εξετάζοντας τον αστρολογικό χάρτη της ορκωμοσίας της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ ο διελαύνων Ποσειδώνας βρίσκεται σε επαφή με τα γενέθλια μεσοδιαστήματα Μηδενικής Κριού / Δία, Μεσουρανήματος / Ουρανού, υποδεικνύοντας την μη ομαλή πορεία συζητήσεων και διαπραγματεύσεων λόγω του ότι οι «απέναντι» θα φανούν αναξιόπιστοι και αυτό θα οδηγήσει ξανά σε αδιέξοδο.
Παράλληλα, ο διελαύνων Υποθετικός Κρόνος της Uranian Astrology βρίσκεται επάνω στα γενέθλια μεσοδιαστήματα Δία / Άδμητου αλλά και Ουρανού / Άδη της κυβέρνησης που δείχνει απώλειες της τελευταίας στιγμής αλλά και «τριγμούς» στο εσωτερικό της που ίσως οδηγήσουν και σε αποχωρήσεις.

*Ο αστρολογικός χάρτης Ορκωμοσίας της Κυβέρνησης είναι υπολογισμένος για 27 Ιανουαρίου

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved