Αστρολογική επικαιρότητα 22/5: Αλλαγή ηγεσίας στη Ν.Δ. - Ποια ονόματα «παίζουν»

Επαφές για μεταβατικό πρόεδρο ώστε να πάρουν την σκυτάλη οι νεότεροι...

Αστρολογική επικαιρότητα 22/5: Αλλαγή ηγεσίας στη Ν.Δ. - Ποια ονόματα «παίζουν»

Αναζητούν αντίπαλο δέος απέναντι στον 40χρονο Αλέξη Τσίπρα!

Οι εξελίξεις στην Νέα Δημοκρατία άρχισαν να τρέχουν ακριβώς την επομένη των εκλογών με συζητήσεις και «πηγαδάκια» των μελών και των βουλευτών του κόμματος για το μέλλον της παράταξης αλλά αυτές τις ημέρες βρίσκονται σε έξαρση με κύριο θέμα τη συμφωνία για μεταβατικό πρόεδρο ώστε να ανοίξει ο δρόμος για τους νεότερους.

Την ανάγκη να «προχωρήσει το κόμμα με άλλο αρχηγό» είναι το συμπέρασμα που προκύπτει από τις συναντήσεις των κορυφαίων της γαλάζιας παράταξης. Παράλληλα, προτάσεις και ιδέες προσανατολίζονται προς μια συμφωνία για μεταβατικό πρόεδρο που θα ανοίγει το δρόμο σε στελέχη της νεότερης γενιάς αφού όπως επισημαίνει ο Κωνσταντίνος Καραμανλής «δε γίνεται να έχουμε ένα εξηντάρη απέναντι απ' τον σαραντάρη Αλ. Τσίπρα».

Ένα από τα πολιτικά πρόσωπα που συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητες για το χρίσμα του «μεταβατικού» Προέδρου της ΝΔ είναι η Ντόρα Μπακογιάννη, ενώ για την μετέπειτα διαδοχή της ηγεσίας τα νεότερα στελέχη που μπορούν να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο θεωρούνται οι Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Κυριάκος. Μητσοτάκης και η Όλγα Κεφαλλογιάννη.

Από αστρολογικής πλευράς, ο διελαύνων Κρόνος (κρίση) μπαίνει στον 12ο οίκο (δοκιμασίες) της Νέας Δημοκρατίας δείχνοντας ταλαιπωρίες τόσο στις εξελίξεις διαδοχής ηγεσίας του κόμματος όσο και στον έλεγχο για να διαπιστωθεί η καταλληλότητα του νέου προσώπου ενώ παράλληλα ο διελαύνων Ουρανός (απρόσμενες αλλαγές) είναι στον 4ο οίκο (η λαϊκή βάση) και θα είναι σε όψη τετραγώνου με τον Κρόνο (τα παραδοσιακά τζάκια) πράγμα που υποδεικνύει την ρήξη του παλιού με το καινούργιο.

*Η Νέα Δημοκρατία έχει ιδρυθεί στις 4 Οκτωβρίου 1974

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved