Αστρολογική επικαιρότητα 21/5: Πώς ο Αλέξης Τσίπρας θα βάλει τέλος στην αβεβαιότητα

Είναι αποφασισμένος να φέρει τους Ευρωπαίους προ των ευθυνών τους

Αστρολογική επικαιρότητα 21/5: Πώς ο Αλέξης Τσίπρας θα βάλει τέλος στην αβεβαιότητα

Αποφασισμένος ο Έλληνας Πρωθυπουργός να μπει το νερό στο αυλάκι!

Ο Αλέξης Τσίπρας μεταβαίνει στην Ρίγα της Λετονίας για την προγραμματισμένη σύνοδο κορυφής της Ε.Ε στο περιθώριο της οποίας σύμφωνα με πληροφορίες θα συναντηθεί κατ' ιδίαν με την Γερμανίδα Καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ και τον Γάλλο Πρόεδρο, Φρανσουά Ολάντ.

Αν και οι εταίροι επιχειρούν να χαμηλώσουν τους τόνους των προσδοκιών, ο πρωθυπουργός επιδιώκοντας μια συμφωνία που θα βάλει τέλος στην αβεβαιότητα είναι αποφασισμένος να φέρει τους Ευρωπαίους προ των ευθυνών τους, ζητώντας λύση για το ζήτημα του χρέους.
Η Σύνοδος Κορυφής στη Ρίγα της Λετονίας αναμένεται να κρίνει σε μεγάλο βαθμό το οικονομικό μέλλον της χώρας μας, καθώς τις επόμενες 48 ώρες μέλλει να αποφασιστεί, αν τελικά θα ανοίξει η στρόφιγγα της χρηματοδότησης για την Ελλάδα.

Στο αστρολογικό κομμάτι, ο Έλληνας πρωθυπουργός μεταβαίνει στην Ρίγα της Λετονίας για την σύνοδο κορυφής με τον διελαύνοντα Άρη (ενέργειες, επιθέσεις, αντιδράσεις) να βρίσκεται επάνω στον γενέθλιο Ποσειδώνα του (αποπροσανατολισμός, προσχηματικοί λόγοι, μπερδέματα) όψη που αποτελεί τροχοπέδη για την πορεία της διαπραγμάτευσης. Από την άλλη, ο Άδης της Uranian Astrology, από διέλευση, συναντά το προοδευμένο μεσοδιάστημα Μεσουρανήματος / Άρη στο ωροσκόπιό του δείχνοντας μια περίοδο όπου ο πρωθυπουργός θα δώσει ένα είδος τελεσιγράφου, τύπου: ή τηρείτε τις δεσμεύσεις, κύριοι της Ευρώπης ή «GAME IS OVER», επιδιώκοντας να ληφθούν οι αποφάσεις που χρειάζονται για να βρει η χώρα το δρόμο της.

*Ο Αλέξης Τσίπρας είναι γεννημένος στις 28 Ιουλίου 1974

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved