Αστρολογική Επικαιρότητα 13/5: Η Ζωή Κωνσταντοπούλου και η νομική «φαρέτρα» της

Η φαρέτρα της Ελλάδας για το χρέος είναι «γεμάτη» με νομικά βέλη και έτοιμη προς χρήση

Αστρολογική Επικαιρότητα 13/5: Η Ζωή Κωνσταντοπούλου και η νομική «φαρέτρα» της

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου βρέθηκε στη Ρωσία για τον εορτασμό της επετείου των 70 χρόνων από την αντιφασιστική Νίκη και σε συνέντευξη που έδωσε στην ρωσική οικονομική εφημερίδα «Κομερσάντ» δήλωσε πως «Υπάρχουν ισχυρές αποδείξεις ότι ένα σημαντικό μέρος του ελληνικού χρέους είναι παράνομο και πρέπει να ακυρωθεί, καθώς συνδέεται με συμφωνίες διαφθοράς».

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου αναφέρθηκε στη δημιουργία της Επιτροπής Αληθείας για το χρέος, εκτιμώντας ότι τα προκαταρκτικά συμπεράσματα θα είναι έτοιμα περί τον Ιούνιο, ενώ η πλήρης έκθεση θα απαιτήσει τουλάχιστον ένα χρόνο. Το παράνομο μέρος του ελληνικού χρέους, υπογράμμισε η πρόεδρος της Βουλής, συνδέεται επίσης με «διαδικασίες και συμφωνίες που έχουν συναφθεί κατά παράβαση του ελληνικού Συντάγματος και των διεθνών υποχρεώσεων της Ελλάδας, στον τομέα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων».
Παράλληλα, μίλησε για τα λάθη της προηγούμενης κυβέρνησης και για «τη θυσία της κοινωνίας για χάρη της οικονομίας», σημειώνοντας ότι «καμία οικονομία δεν μπορεί να οικοδομηθεί στη βάση μιας ερειπωμένης κοινωνίας», όπου κάθε παιδί, για παράδειγμα, που γεννιέται στην Ελλάδα, υφίσταται την αδικία να χρωστά από την παιδική του ηλικία 32,5 χιλιάδες ευρώ.

Η δήλωση αυτή έγινε με τον διελαύνοντα Ουρανό (αποκαλύψεις) στο ζώδιο του Κριού (με ευθύ και αιχμηρό τρόπο) να πραγματοποιεί στην παρούσα φάση όψη τριγώνου με τον γενέθλιο Ήλιο της (προσωπικό έργο) στο ζώδιο του Τοξότη (εξωτερικό, έγερση νομικών ζητημάτων). Παράλληλα, ο διελαύνων Δίας (νόμος) είναι σε όψη τριγώνου με τον Άρη της (διεκδικήσεις) και τον Ποσειδώνα της (διαγραφές, ακυρώσεις) δείχνοντας πως η νομική φαρέτρα της Τοξοτίνας Ζωής Κωνσταντοπούλου είναι γεμάτη και έτοιμη προς χρήση τόσο από την ίδια όσο και την κυβέρνηση.

*Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι γεννημένη στις 8 Δεκεμβρίου 1976

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved