Αστρολογική Επικαιρότητα 9/5: Ο top ευρωπαϊκός προορισμός είναι κυκλαδίτικο νησί!

Το κυκλαδίτικο νησί που βγήκε πρώτο στις προτιμήσεις των ταξιδιωτών

Αστρολογική Επικαιρότητα 9/5: Ο top ευρωπαϊκός προορισμός είναι κυκλαδίτικο νησί!

Πρωταθλήτρια στο «Champions League» του τουρισμού η Ελλάδα! «Αν υπάρχει Παράδεισος, βρίσκεται σε κάποιο νησί του Αιγαίου» έλεγε ο Ντοστογιέφσκι για τη χώρα μας και η Trivago το επιβεβαιώνει. Σύμφωνα με λίστα την οποία έφτιαξε βασιζόμενη στα reviews 140 εκατομμυρίων ταξιδιωτών τα ελληνικά νησιά είναι οι καλύτεροι προορισμοί στην Ευρώπη.

7 στους 10 κορυφαίους ευρωπαίους προορισμούς βρίσκονται στην Ελλάδα με την κυκλαδίτικη Ίο να βρίσκεται στην πρώτη θέση, την Ύδρα στη δεύτερη και τη Φολέγανδρο στην τρίτη.

Η Ίος έχει ως αξιοθέατα την Παναγία Γκρεμιώτισσα και διεκδικεί τα σκήπτρα ταφής του Ομήρου (υπάρχει τύμβος στο βόρειο κομμάτι του νησιού) που προσελκύει πολλούς επισκέπτες. Οι παραλίες του νησιού πολλές με πιο γνωστή τον κοσμοπολίτικο Μυλοπότα ενώ ο παραδοσιακός οικισμός της Χώρας είναι πλακόστρωτος παραπέμποντας σε άλλες εποχές.

Η φιλοξενία από τα αρχαία χρόνια αποτελεί θεσμό για τα χώρα μας και σε συνδυασμό με τα εκθαμβωτικά τοπία και τα καταγάλανα νερά της αποτελεί επίγειο παράδεισο. Και έτσι δεν αποτελεί έκπληξη που τη δεκάδα των top ευρωπαϊκών προορισμών συμπληρώνουν οι: Σαντορίνη, Μύκονος, Νάξος και Πάρος.

Στο αστρολογικό κομμάτι, η Ελλάδα έχει το Μεσουράνημα (φήμη, κορυφή) στους Ιχθύες (νησιά, θάλασσες, διακοπές) και τον κυβερνήτη αυτού, τον Ποσειδώνα (ο παράδεισος) στον Τοξότη (των τουριστών, των ξένων). Συγχρόνως, ο Δίας (χρήματα) βρίσκεται στον 9ο (από ξένους) σε θετική όψη τριγώνου με τον Ωροσκόπο της στον Καρκίνο (χάρη στη φιλοξενία, την ιστορία και τον αρχαίο πολιτισμό της).

*Ο αστρολογικός χάρτης της Ελλάδας είναι υπολογισμένος για 24 Ιουλίου 1974

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved