Αστρολογική Επικαιρότητα 8/5: Τα πραγματικά «αγκάθια» του Eurogroup της Δευτέρας

Ο Υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, κος Σόιμπλε δήλωσε ότι δεν αναμένει εντυπωσιακά αποτελέσματα

Αστρολογική Επικαιρότητα 8/5: Τα πραγματικά «αγκάθια» του Eurogroup της Δευτέρας

Αλλά αγκάθια βλέπει το Βερολίνο και άλλα ο Ποσειδώνας!

Το Βερολίνο εξακολουθεί να βλέπει με επιφύλαξη και σκεπτικισμό την επίτευξη συμφωνίας μεταξύ των δανειστών και της χώρας μας.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Deutsche Welle, ο Υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας κος Σόιμπλε δήλωσε ότι «δεν θα πρέπει να αναμένουμε εντυπωσιακά αποτελέσματα» α
πό το Eurogroup της Δευτέρας ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι θα συναντηθεί με τον Έλληνα ομόλογό του, Γιάνη Βαρουφάκη.

Σύμφωνα με την Deutsche Welle τα αγκάθια για την επίτευξη της συμφωνίας είναι το πάγωμα των ιδιωτικοποιήσεων αλλά και το ζήτημα των επαναπροσλήψεων στο δημόσιο. Πηγές του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών δεν πιστεύουν ότι οι προτάσεις της ελληνικής πλευράς μπορούν να στοιχειοθετήσουν ένα βιώσιμο δημοσιονομικό σχέδιο.

Ακόμη, η γερμανική πλευρά εξέφρασε την εκτίμηση πως δεν θα υπάρξει μια θετική δήλωση από το Eurogroup σε βαθμό που να επιτρέπει χαλάρωση εκ μέρους της ΕΚΤ και αύξηση, επί παραδείγματι, του ορίου για τα έντοκα γραμμάτια.
Και κάπως έτσι το Βερολίνο μετά την «επίθεση φιλίας» επέστρεψε στην παλιά, συνήθη αντιμετώπιση απέναντι στη χώρας μας.

Στο αστρολογικό κομμάτι, διαφαίνεται πως η Ελλάδα θα χρειαστεί να έχει τα μάτια της δεκατέσσερα, αφού το Eurogroup της Δευτέρας πραγματοποιείται με τον Ερμή (επικοινωνία, έγγραφα) σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα (εξαπάτηση, λάθη από αμέλεια) ίσως κάποια πράγματα αλλάξουν ή μας ζητήσουν κάτι καινούργιο.

Αφ' ετέρου, αν λάβουμε υπόψη μας ότι, τόσο το ωροσκόπιο της χώρας μας, όσο και του πρωθυπουργού ταλανίζονται από το απατηλό τετράγωνο του διελαύνοντα Ποσειδώνα (παρασκήνιο, ανέντιμες τακτικές, δημιουργία κλίματος αβεβαιότητας) με τον γενέθλιο Ποσειδώνα τους (ευπιστία, παγίδες, ομιχλώδεις και πολύπλοκες εξελίξεις), τότε εύκολα φτάνουμε στο συμπέρασμα πως ενδεχομένως να γίνει εκ νέου απόπειρα να μας στήσουν κάποια παγίδα ή να μας βάλουν «τρικλοποδιές». Μήπως άραγε τα «αγκάθια» που «βλέπει» η Γερμανία είναι οι ενδόμυχοι πόθοι της;

*Ο αστρολογικός χάρτης της Ελλάδας είναι υπολογισμένος για 24 Ιουλίου 1974

* Ο Αλέξης Τσίπρας είναι γεννημένος 28 Ιουλίου 1974

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved