Αστρολογική επικαιρότητα 7/5: Νέα αναβολή στη δίκη της Χρυσής Αυγής

Προβλήματα, αναβολές, τεχνάσματα δείχνει το τετράγωνο Ερμή – Ποσειδώνα για τη δίκη της Χρυσής Αυγής

Αστρολογική επικαιρότητα 7/5: Νέα αναβολή στη δίκη της Χρυσής Αυγής

Αναβάλλεται για 12 Μαΐου η δίκης της Χρυσής Αυγής!

Σήμερα 7/5 άρχισε για να διακοπεί ξανά, για δεύτερη φορά, η ακροαματική διαδικασία για την πολύκροτη δίκη της Χρυσής Αυγής, προκειμένου να οριστούν συνήγοροι για όλους τους κατηγορουμένους.

Με τον διελαύνοντα Ερμή σε κοσμικό επίπεδο να βρίσκεται σε επαφή με το μεσοδιάστημα των δύο υποθετικών πλανητών της Uranian Astrology Άδη /Ποσάιντον που υποδεικνύει προβλήματα λόγω δικονομικών ή άλλη μορφής ζητημάτων η αναβολή ήταν κάτι περισσότερη από πιθανή.

Συγχρόνως, με τον Ερμή (επικοινωνία, διεξαγωγή δίκης) να βρίσκεται σε όψη τετράγωνου με τον Ποσειδώνα (προβλήματα) τόσο σήμερα όσο και στις 12 Μάιου διαφαίνεται ότι διαδικαστικά προβλήματα και όχι μόνο, δικονομικές ενστάσεις και τεχνάσματα, κάθε λογής ίσως είναι αιτία για τρίτη αναβολή της δίκης.

Σημειώνεται ότι ήδη οι δημοσιογράφοι (Ένωση συντακτών) έχουν διαμαρτυρηθεί για τις αντίξοες συνθήκες άσκησης του λειτουργήματος (ίντερνετ, κακή ηχητική κάλυψη) αλλά και την ακαταλληλότητα του χώρου. Συγχρόνως, και ο Δήμος Κορυδαλλού ζητά την απομάκρυνση της δίκης από την περιοχή και την επανέναρξή της σε άλλο σημείο (πχ Εφετείο Αθηνών).

Επιπλέον, η ηγετική ομάδα της Χρυσής Αυγής έχει πάρει την απόφαση να μην παραβρίσκεται στην ακροαματική διαδικασία σε μια προσπάθεια να υποβαθμίσει τη δίκη.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved