Αστρολογική επικαιρότητα 2/5: Φινλανδικές βόμβες βυθού κατά υποβρύχιου

Η εκρηκτική και πολεμική Νέα Σελήνη στον Κριό συνεχίζει να μας επιβεβαιώνει!

Αστρολογική επικαιρότητα 2/5: Φινλανδικές βόμβες βυθού κατά υποβρύχιου


Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters ρίψεις βομβών βυθού στα ανοιχτά του Ελσίνκι εξαπέλυσε στις 28 Απριλίου το Πολεμικό Ναυτικό της Φινλανδίας σε μια προσπάθεια να απομακρύνουν υποβρύχιο, το οποίο πιθανόν να βρισκόταν κάτω από την επιφάνεια.
Το Πολεμικό Ναυτικό της Φινλανδίας, σύμφωνα πάντα με το ανακοινωθέν, εντόπισε έναν υποβρύχιο στόχο τη Δευτέρα και την Τρίτη το πρωί έκανε χρήση προειδοποιητικών βομβών βυθού μεγέθους βομβίδων.

Η Φινλανδία, η οποία έχει κοινά σύνορα μήκους 1.340 χλμ με τη Ρωσία, ανησυχεί όλο και περισσότερο για τον ισχυρό γείτονά της έπειτα από έναν χρόνο εξόδων ρωσικών αεροσκαφών και στρατιωτικών ασκήσεων στη μεθόριο.

Ο Φινλανδός υπουργός Άμυνας, Καρλ Χάγκλουντ, δεν επιβεβαίωσε εάν στο περιστατικό εμπλέκεται η Ρωσία. «Έχουμε ισχυρές υποψίες ότι υπήρξε υποβρύχια δραστηριότητα. Βέβαια είναι πάντοτε σοβαρό αν τα χωρικά μας ύδατα έχουν παραβιαστεί» δήλωσε στο φινλανδικό πρακτορείο ειδήσεων STT. Από την άλλη, η Μόσχα αντέδρασε λέγοντας ότι οι κινήσεις της Φινλανδίας και της Σουηδίας για στενότερες σχέσεις με το ΝΑΤΟ προκαλούν «ιδιαίτερη ανησυχία».

Στο αστρολογικό κομμάτι στο άρθρο μας με τίτλο «Σεληνιακά φαινόμενα Μαΐου» στην παράγραφο με τίτλο "Γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο-μια πρώτη εκτίμηση" είχαμε γράψει κατά γράμμα: «Ακόμη, δείχνει προβλήματα με πολεμικές διαθέσεις και αναταραχές ενώ δεν αποκλείεται να επιχειρηθεί να «ελεγχτεί» η πολεμική ετοιμότητα ενός λαού ή ενός έθνους. Προβλήματα διαφαίνονται με αεροσκάφη, πλοία πολεμικών ιδιοτήτων και ενδιαφέροντος.».

Έτσι, το astrology.gr για ακόμη μια φορά πέρασε με άριστα τις εξετάσεις στην πρόβλεψη!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved