Αστρολογική επικαιρότητα 1/5: Πρωτομαγιά με αστρολογικά «συχαρίκια»

Νέα Σελήνη και Πανσέληνος προσθέτουν επιτυχίες στο παλμαρέ του astrology.gr

Αστρολογική επικαιρότητα 1/5: Πρωτομαγιά με αστρολογικά «συχαρίκια»

Τελειωμό δεν έχουν οι αστρολογικές επιβεβαιώσεις στο astrology.gr. Μετά τον Απρίλιο και ο Μάιος ξεκινά με... αστρολογικές επιτυχίες:

1) Αστρολογική επιβεβαίωση: Η πυρκαγιά στο Τσέρνομπιλ και η Νέα Σελήνη στον Κριό

Η πύρινη Νέα Σελήνη μας επιβεβαίωσε!

Μεγάλη δασική πυρκαγιά ξέσπασε την Τρίτη στις 12:45 κοντά στις εγκαταστάσεις του κατεστραμμένου πυρηνικού σταθμού του Τσέρνομπιλ. Η φωτιά έκαψε 320 εκτάρια (δηλαδή 320.000 στρέμματα) γύρω από την «νεκρή ζώνη» του πυρηνικού σταθμού με περισσότερους από 200 πυροσβέστες να καταβάλλουν μεγάλες προσπάθειες, ώστε να αποτρέψουν την επέκταση της πύρινης λαίλαπας προς το σημείο της ιστορικής πυρηνικής τραγωδίας. Αν και αρχικά η ουκρανική κυβέρνηση είχε εκτιμήσει πως η φωτιά δεν αποτελεί κίνδυνο για τον αποκλεισμένο πυρηνικό σταθμό, στη συνέχεια ο υπουργός Εσωτερικών, Αρσέν Αβάκοφ, δήλωσε μέσω Facebook πως η κατάσταση έχει «επιδεινωθεί» ενώ κατά τη διάρκεια της νύχτας, κάτοικοι της περιοχής απομακρύνθηκαν. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες περισσότεροι από 200 πυροσβέστες, με 15 οχήματα, δυο αεροπλάνα και ένα ελικόπτερο κατάφεραν να ανακόψουν την έκταση της πυρκαγιάς ενώ μετρήσεις που έγιναν από τις αρμόδιες υπηρεσίες έδειξαν πως τα επίπεδα ραδιενέργειας παραμένουν εντός των κανονικών πλαισίων.

Από αστρολογικής πλευράς, η μεγάλη πυρκαγιά στην Ουκρανία αποτελεί μια ακόμη αστρολογική επιβεβαίωση αφού στο άρθρο μας με τίτλο «Σεληνιακά φαινόμενα του Μαΐου» στην παράγραφο «Μια πρώτη εκτίμηση – Γεγονότα σε παγκόσμια κλίμακα» σε σχέση με την Νέα Σελήνη στην 28η μοίρα του Κριού γράφαμε επακριβώς: «Επίσης, υποδεικνύει καταστάσεις που θα απαιτούν εγρήγορση και γρήγορα αντανακλαστικά, εξεγέρσεις, φωτιές..».

2) Αστρολογική επιβεβαίωση: Η πτώση του ευρώ και του Χ.Α και η Πανσέληνος στον Ταύρο

Και πάνω που είχαμε «κλείσει» ύλη μια ακόμη αστρολογική επιβεβαίωση έσκασε, δεν τις προλαβαίνω πια! Φανταστείτε ότι και για αύριο έχει ήδη κλείσει θέση άλλη αστρολογική επιβεβαίωση. Έχουμε μπει στην περίοδο της Πανσελήνου και Στα «Σεληνιακά φαινόμενα του Μάιου» στην παράγραφο «Μια πρώτη εκτίμηση – γεγονότα σε παγκόσμια κλίμακα» γράφουμε «Συγχρόνως, στην επιφάνεια θα έρθουν ζητήματα οικονομικής φύσης ενώ δεν αποκλείεται να αναταραχτούν οι παγκόσμιες νομισματικές ισορροπίες.». Το ευρώ λοιπόν σημειώνει οριακή πτώση έναντι του δολαρίου, ο οίκος αξιολόγησης Moody's ανακοίνωσε προχθές, 29/4, την υποβάθμιση του κρατικού αξιόχρεου της Ελλάδας σε Caa2 από Caa1 ενώ πτωτικές τάσεις επικράτησαν χθες (30/4) στο ελληνικό χρηματιστήριο.

Και η «των οικονομικών» Πανσέληνος στον Ταύρο επιβεβαιώνει το astrology.gr!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved