Αστρολογική Επικαιρότητα 30/4: Θα έχει θετική έκβαση η διαπραγμάτευση;

Αστρολογική εκτίμηση για την έκβαση της διαπραγμάτευσης

Αστρολογική Επικαιρότητα 30/4: Θα έχει θετική έκβαση η διαπραγμάτευση;

Η κυβέρνηση εργάζεται για θετική κατάληξη! Θα υπάρξει;

«Όχι υποχωρήσεις σε θέματα αιχμής, όχι μείωση των συντάξεων» είναι η εντολή του πρωθυπουργού με την οποία τα μέλη της διαπραγματευτικής ομάδας προσέρχονται σε συζητήσεις με τους δανειστές προκειμένου να υπάρξει συμφωνία.

Κατά τη χθεσινοβραδινή πολύωρη σύσκεψη της ομάδας πολιτικής διαπραγμάτευσης συζητήθηκε μια τελική δέσμη μεταρρυθμίσεων και μέτρων, τα οποία να μπορούν να δώσουν το πράσινο φως για την εκταμίευση της δόσης.
Η λίστα των μεταρρυθμίσεων θα τεθεί σήμερα Πέμπτη 30 Απριλίου 2015 στο υπουργικό συμβούλιο και εν συνεχεία το προσχέδιο του σχετικού πολυνομοσχεδίου θα σταλεί στο Brussels Group.

Στο χθεσινό Euro Working Group πηγές της Ευρωζώνης δήλωσαν ικανοποιημένες από τη συζήτηση που διεξήχθη για την Ελλάδα, τονίζοντας ότι το κλίμα ήταν «θετικό και ευχάριστο». Πως θα υποδεχθούν, όμως, οι δανειστές τις προτάσεις της κυβέρνησης που κάνει «ευέλικτες κινήσεις» αλλά θα μείνει σταθερή στις «κόκκινες γραμμές» της;

Στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη της Ελλάδας το «ευαίσθητο σημείο των διαπραγματεύσεων» με βάση την Uranian Astrology δηλαδή η εξίσωση Ωροσκόπος / Ερμής-Απόλλων από πρόοδο συναντά τους γενέθλιους άξονες Σελήνης / Ουρανού (περιπέτεια, αναμπουμπούλα) και Ουρανού / Πλούτωνα (δοκιμή ορίων αντοχής), πράγμα που σημαίνει πως οι διαπραγματεύσεις θα πέσουν σε τοίχο και αυτό γιατί είτε δεν θα υπάρξει συμφωνία, είτε γιατί, αν υπάρξει, δεν θα «περάσει» από τη βουλή δημιουργώντας προβλήματα στην κυβερνητική συνοχή.

*Ο αστρολογικός χάρτης της Ελλάδας είναι υπολογισμένος για 24 Ιουλίου 1974

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved