Αστρολογική Επικαιρότητα 28/4: Το σερί των επιτυχημένων προβλέψεων!

Η συνέντευξη του Πρωθυπουργού και οι αστρολογικές επιβεβαιώσεις

Αστρολογική Επικαιρότητα 28/4: Το σερί των επιτυχημένων προβλέψεων!

Το astrology.gr συνεχίζει το σερί των επιτυχημένων προβλέψεων!

Ο Αλέξης Τσίπρας στην συνέντευξη που έδωσε χθες "στον Ενικό" με τον Νίκο Χατζηνικολάου επεσήμανε ότι στη διαπραγμάτευση όποιος φοβάται χάνει, ότι βλέπει πολύ σύντομα συμφωνία ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο δημοψηφίσματος. Συγχρόνως, όμως ο πρωθυπουργός επιβεβαίωσε και όσα έχετε διαβάσει στην στήλη της «Αστρολογικής Επικαιρότητας» του astrology.gr, που επικεντρώνεται στα θέματα της πολιτικής ειδησεογραφίας

Πιο συγκεκριμένα, ο Αλέξης Τσίπρας όπως μπορείτε να διαβάσετε και στο newsbomb.gr ανέφερε ότι «η ΕΚΤ δυο ημέρες πριν από τη συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου επέβαλε στη χώρα μας χρηματοπιστωτική ασφυξία μειώνοντας κατά 6 δισεκατομμύρια ευρώ το πλαφόν έκδοσης εντόκων γραμματίων» . Αναφερόμενοι στις επόμενες κινήσεις των εταίρων μας στην «Αστρολογική επικαιρότητα της 17ης Φεβρουαρίου» είχαμε προβλέψει ότι «...διαφαίνεται ότι θα επιχειρηθεί "στραγγαλισμός" οικονομικής ρευστότητας κατά της Ελλάδας.».

Επιπλέον, ο πρωθυπουργός σημείωσε πως οι δανειστές στήνουν συνεχώς παγίδες και αποκάλυψε ότι επανέφεραν στο τραπέζι το περιβόητο e-mail Χαρδούβελλη και ότι η ελληνική κυβέρνηση δέχεται πιέσεις για την αναίρεση αρκετών σημείων της συμφωνίας της 20ής Φεβρουαρίου. Παράλληλα, αποκάλυψε πως οι δανειστές υποσχέθηκαν προφορικά ότι μετά τη συμφωνία θα έλυναν το πρόβλημα, κάτι που τελικά δεν έγινε, δείχνοντας τον επικεφαλή του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ.

Για τις παγίδες αλλά και τις προσπάθειες εξαπάτησης της ελληνικής κυβέρνησης από τους δανειστές σας γράψαμε πρώτοι στην στήλη της Αστρολογικής επικαιρότητας κι ότι η συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου έκρυβε παγίδες στην «Αστρολογική επικαιρότητα, 20/2»: «ο διελαύνων Ποσειδώνας (ουτοπία, ψέμα, παγίδες, αδιέξοδα, συμπαιγνίες) είναι σε ακριβέστατη όψη τετραγώνου (με ακρίβεια δεκάτου της μοίρας) με το γενέθλιο Ποσειδώνα της Ελλάδας τελικά θα φέρει περίεργα πάνω-κάτω στις διαπραγματεύσεις, δυσχεραίνοντας περαιτέρω την θέση μας.».

Επιπλέον, στην «Αστρολογική επικαιρότητα, 23/2» αναφερόμενοι στην κρίσιμη εθνική διαπραγμάτευση γράφαμε: «Στο αστρολογικό κομμάτι, ο κυβερνήτης του 10ου οίκου του γενεθλίου αστρολογικού χάρτη της Ελλάδας, ο Ποσειδώνας, είναι σε ακριβέστατη όψη με τον γενέθλιο Ποσειδώνα της Ελλάδας όψη που δείχνει πως η κυβέρνηση θα πρέπει να είναι προετοιμασμένη για μιας μορφής εξαπάτηση αφού οι εταίροι θα ζητήσουν και άλλα περαιτέρω μέτρα εκτός από αυτά που θα κατατεθούν στην λίστα.». Σημειώσαμε, επίσης ότι «Τα αιτήματα της ελληνικής κυβέρνησης στις Βρυξέλες λοιπόν δεν θα βρουν ευήκοα ώτα και αυτό θα οδηγήσει στο να μην υπάρξει σήμερα κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα.» όπως και συμβαίνει!

Για άλλη μια φορά το astrology.gr σας παραθέτει έγκυρες και αξιόπιστες προβλέψεις! Παραμείνετε συντονισμένοι γιατί μόνο εδώ μαθαίνετε τι μέλλει γενέσθαι στο πολιτικό σκηνικό της χώρας!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved