Αστρολογική επικαιρότητα 24/4: Γιατί μετά το Grexit, επινόησαν το Grimbo;

Αναλυτές της Citigroup πρόσθεσαν στο λεξικό της κρίσης, έναν ακόμη νεολογισμό: το «Grimbo»

Αστρολογική επικαιρότητα 24/4: Γιατί μετά το Grexit, επινόησαν το Grimbo;

Η νέα επινόηση με τη βοήθεια του Ποσειδώνα

Μετά το πολυσυζητημένο «Grexit» και το συναφές «Grexident», από το «Greece» και «accident» (ατύχημα) αναλυτές της Citigroup πρόσθεσαν στο λεξικό της κρίσης έναν ακόμη νεολογισμό. Πρόκειται για το «Grimbo», συνδυασμός των λέξεων «Greece» και «limbο» (αναμονή, εκκρεμότητα).

Αν και η Citigroup εξακολουθεί να μην αποκλείει το Grexit, αποφάσισε να λανσάρει το Grimbo για να περιγράψει την κατάσταση ενός πιθανού ενδεχομένου που μπορεί να βρεθεί η Ελλάδα τους επόμενους μήνες, αν δεν εξασφαλίσει τα χρήματα από την Ε.Ε.

Σε δημοσίευμα, οι αναλυτές της Citigroup προειδοποιούν ότι η χώρα μας ενδέχεται να βρεθεί τον Ιούνιο χωρίς νέα χρηματοδότηση, εισερχόμενη σε μια παρατεταμένη περίοδο αναμονής.

Εν ολίγοις, καλούν τους Έλληνες να ξεχάσουν το Grexit και να αρχίσουν να σκέπτονται την νέα επινόηση το...Grimbo.

Στο αστρολογικό κομμάτι τώρα, ο διελαύνων Ποσειδώνας (υποκειμενικές κρίσεις) στους Ιχθύες (υπονοούμενα, επινοήματα, νεφελώδεις προθέσεις) βρίσκεται σε όψη τετραγώνου με τον γενέθλιο Ποσειδώνα (συναισθήματα και καταστάσεις ανασφάλειας) της Ελλάδας στο ζώδιο του Τοξότη (από ξένους, με θεωρητική – φιλοσοφική χροιά) στον 6ο οίκο (στα κατώτερα κοινωνικά στρώματα) δείχνοντας μια περίοδο που εκτιμήσεις, άσχετα με τον όποιο συσχετισμό τους με την πραγματικότητα, θα αποσκοπούν στο να «κάμψουν» το ηθικό των Ελλήνων.

*Ο αστρολογικός χάρτης της Ελλάδας είναι υπολογισμένος για 24 Ιουλίου 1974

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved