Αστρολογική επικαιρότητα 17/4: TIME: Ο Αλέξης Τσίπρας στα πρόσωπα με τη μεγαλύτερη επιρροή διεθνώς

Στους 100 πιο ισχυρούς ηγέτες ο Αλέξης Τσίπρας!

Αστρολογική επικαιρότητα 17/4: TIME: Ο Αλέξης Τσίπρας στα πρόσωπα με τη μεγαλύτερη επιρροή διεθνώς

«Το ανερχόμενο αστέρι της Ελλάδας» αποκαλεί το περιοδικό TIME τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο συμπεριλαμβάνει στην ετήσια λίστα του με τους 100 ανθρώπους που επηρεάζουν περισσότερο τον κόσμο σε παγκόσμια κλίμακα!

Όπως κάθε χρόνο, το περιοδικό Time ανακοινώνει τη λίστα με τους 100 πιο ισχυρούς ανθρώπους στον κόσμο. Φέτος, ανάμεσά τους είναι και ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας. Μαζί του, στην κατηγορία "Ηγέτες" βρίσκονται πρόσωπα όπως η Άνγκελα Μέρκελ, ο Βλαντιμίρ Πούτιν, ο Ζι Ζινπίνγκ, ο Μπενιαμίν Νετανιάχου, η Χίλαρι Κλίντον και ο Μπαράκ Ομπάμα!

Το συγκεκριμένο περιοδικό ζήτησε από άλλους πολιτικούς να γράψουν μια «προσωπογραφία» για τα πρόσωπα που ξεχώρισαν στην ψηφοφορία. Για τον Αλέξη Τσίπρα μίλησε ο Πάμπλο Ιγκλέσιας, ο επικεφαλής του κινήματος Podemos στην Ισπανία.

"Μετά το τέλος της τελευταίας προεκλογικής ομιλίας του ο Αλέξης μου είπε: Πρέπει να συναντηθούμε, αλλά αν δεν σε πειράζει ας το κάνουμε στο σπίτι μου, θα ήθελα να περάσω λίγο χρόνο με τα παιδιά μου.
Αυτό είναι ο Αλέξης Τσίπρας: ένας οικογενειάρχης που μπορεί να μιλάει για πολιτική ενώ τα δυο μικρά του κρέμονται από το λαιμό του. Όταν ήταν ακόμη ένας από τους πιο νεαρούς ηγέτες της Αριστεράς κατάλαβε ότι στην πολιτική πρέπει να εμπνεύσεις για να κερδίσεις και πως το πιο σημαντικό πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι να υπερασπίσεις την πατρίδα σου.
Αυτός ο οπαδός του Παναθηναϊκού, αυτός ο φαν του ροκ εν ρολ που συνήθιζε να ταξιδεύει με τη μηχανή του, πριν εκλεγεί πρωθυπουργός, έγινε η ελπίδα των Ελλήνων που παλεύουν με τις καταστροφικές πολιτικές λιτότητας που επιβλήθηκαν στη χώρα τους."
Και συνέχισε ο Ισπανός πολιτικός: "Σήμερα είναι ένας υπεύθυνος επικεφαλής μιας κυβέρνησης που ενέπνευσε την Ευρώπη με διαπραγματευτικές ικανότητες που συνδυάζουν σοφία και αρχές. Δεν είναι τυχαίο που οι Έλληνες αξιολογούν την κυβέρνησή του πιο ψηλά από οποιαδήποτε άλλη τα τελευταία χρόνια. Ο Αλέξης Τσίπρας εκπροσωπεί έναν ευρωπαϊσμό που ενστερνιζόμαστε όλοι όσοι καταλαβαίνουμε ότι η Δημοκρατία στην Ήπειρό μας πρέπει να είναι συνδεδεμένη με την εθνική κυριαρχία και την κοινωνική δικαιοσύνη."

Στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη του Αλέξη Τσίπρα ο Ωροσκόπος βρίσκεται σε σύνοδο με τον Υποθετικό Κρόνο (Kronos) της Uranian Astrology που υποδεικνύει πως έχει την στόφα του ηγέτη. Παράλληλα, ο Ωροσκόπος του βρίσκεται και σε επαφή με το γενέθλιο μεσοδιάστημα Ερμή / Άδμητου που σηματοδοτεί έναν άνθρωπο με βαθύ τρόπο σκέψης. Ο Έλληνας πρωθυπουργός συμπεριλήφθηκε στην λίστα του ΤΙΜΕ με τις 100 προσωπικότητες που διαθέτουν την μεγαλύτερη επιρροή σε διεθνή κλίμακα με τον προοδευμένο πλανήτη της Uranian Astrology τον υποθετικό Ποσάιντον να συναντά το γενέθλιο μεσοδιάστημα Κιουπιντο / Απόλλων που δείχνει μια πολύ σημαντική αναγνώριση.

*Ο Αλέξης Τσίπρας είναι γεννημένος στις 28 Ιουλίου 1974

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved