Αστρολογική επικαιρότητα 14/4: Μαξίμου προς Financial Times: «Θα σας απογοητεύσουμε ξανά»

Το δημοσίευμα των Financial Times περί χρεωκοπίας και η έντονη αντίδραση της κυβέρνησης

Αστρολογική επικαιρότητα 14/4: Μαξίμου προς Financial Times: «Θα σας απογοητεύσουμε ξανά»

Πληροφορίες ή ενδόμυχους πόθους εκφράζουν τα δημοσιεύματά των FT;

Τα τελευταία 24ωρα οι Financial Times, επικαλούμενοι Έλληνα αξιωματούχο της Ελληνικής κυβέρνησης, έχουν εξαπολύσει έναν άνευ προηγουμένου «πόλεμο λάσπης» προς την Ελλάδα αφού φέρεται πως πληροφορήθηκαν πως η Ελληνική κυβέρνηση ετοιμάζεται για... χρεωκοπία.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την έντονη αντίδραση της κυβέρνησης η οποία μέσω κυβερνητικών κύκλων τονίζει ότι οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς με στόχο μια αμοιβαία επωφελή λύση και σημειώνει πως «θα τους απογοητεύσουμε για μια ακόμα φορά» γιατί η Ελλάδα δεν προετοιμάζεται για καμιά χρεωκοπία, υπογραμμίζοντας ότι το ίδιο ισχύει και για τους δανειστές.

Σύμφωνα με πηγές από το Μέγαρο Μαξίμου, η 24η Απριλίου θα αποδειχθεί μια ακόμα ημερομηνία που δεν θα συμβεί το «τέλος του κόσμου». Όπως σημειώνουν, έχουν προηγηθεί η 25η Ιανουαρίου (εκλογές), η 28η Φεβρουαρίου (ημερομηνία λήξης της συμφωνίας Σαμαρά) και η 9η Απριλίου (δόση προς ΔΝΤ) και προσθέτουν ότι αυτό που φαίνεται να ενοχλεί είναι ότι η ελληνική κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να βάλει τέλος στις πολιτικές λιτότητας, θέτοντας ψηλά στην ευρωπαϊκή ατζέντα το ζήτημα της ανάπτυξης. Μάλιστα, οι κυβερνητικοί κύκλοι τονίζουν ότι περιμένουν με ενδιαφέρον το άρθρο των FT της 25ης Απριλίου.

Μελετώντας τον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη της Ελλάδας ο προοδευμένος πλανήτης της δράσης ο Άρης συναντά τον γενέθλιο Βουλκάνους που σηματοδοτεί πράξεις βίας (από τρίτους) αλλά και το γενέθλιο μεσοδιάστημα Ηλίου/ Ζευς που υποδεικνύει πως η Ελλάδα θα αντιδράσει στην οποιαδήποτε προβοκατόρικη κίνηση επιβολής των θέλω των άλλων. Σχέδιο χρεωκοπίας δεν υπάρχει αλλά, αν η κυβέρνηση πιεστεί στο να λάβει εξοντωτικά μέτρα, τότε ίσως έρθει ο Αρμαγεδδών που είχε πει και στο παρελθόν ο Γιάνης Βαρουφάκης.

*Ο αστρολογικός χάρτης της Ελλάδας (Μεταπολίτευση) είναι υπολογισμένος για 24 Ιουλίου 1974

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved