Αστρολογική επικαιρότητα 13/4: Φοιτητής από το Κιργιστάν μίλησε στον Αλέξη Τσίπρα... ελληνικά!

Ο φοιτητής από το Κιργιστάν που εντυπωσίασε τον Αλέξη Τσίπρα

Αστρολογική επικαιρότητα 13/4: Φοιτητής από το Κιργιστάν μίλησε στον Αλέξη Τσίπρα... ελληνικά!

Κέρδισε με το σπαθί του μια θέση στο μελλοντικό προξενείο! Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον Αλέξη Τσίπρα κατά την διάρκεια της ομιλίας που έδωσε στο Πανεπιστήμιο της Μόσχας στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Ρωσική πρωτεύουσα.

Ο πρωθυπουργός, αφού ολοκλήρωσε την ομιλία του, δέχτηκε ερωτήσεις από φοιτητές. Όλοι έμειναν έκπληκτοι όταν το μικρόφωνο πήρε ένας φοιτητής από το Κιργιστάν ονόματι Ουάν Μπε και αφού ενημέρωσε τον Έλληνα πρωθυπουργό πως είναι ο πρώτος φοιτητής που μαθαίνει την ελληνική γλώσσα στο Πανεπιστήμιο απηύθυνε ερώτηση σε άπταιστα ελληνικά: «Η Ελλάδα και το Κιργιστάν δεν έχουν διπλωματικές σχέσεις. Μήπως υπάρχει κάποια δυνατότητα για την εγκαθίδρυση των διπλωματικών σχέσεων ανάμεσα στις χώρες μας;».
Ο πρωθυπουργός απάντησε πως «Μετά από αυτή την παρουσία που μας γέμισε χαρά, να βλέπουμε να μιλάς τόσο καλά την ελληνική γλώσσα, μπορώ να σου υποσχεθώ ότι μόλις φτιάξουμε προξενείο θα είσαι ο πρώτος πρέσβης εκεί».

Στο αστρολογικό κομμάτι, ο διελαύνων Δίας (άτομα με διαφορετική κουλτούρα, ξένες γλώσσες, χαρά) στο 3ο οίκο (νεαρά άτομα) στο ζώδιο του Λέοντα (γενναιοδωρία) βρίσκεται σε όψη εξαγώνου με τον Ωροσκόπο (εγώ, προσωπικότητα) του Έλληνα Πρωθυπουργού και έτσι επιβράβευσε με την υπόσχεση του τον νεαρό φοιτητή που μιλά τόσο καλά την γλώσσα μας, που πολλές φορές εμείς οι ίδιοι την αγνοούμε.

*Ο Αλέξης Τσίπρας είναι γεννημένος στις 28 Ιουλίου 1974

{youtube}yGYf-teekAE{/youtube}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved