Αστρολογική επικαιρότητα 5/4: Τουρκία: Υποστηρίζει ότι η βραβευμένη με Όσκαρ Τζούλιαν Μουρ είναι κακή ηθοποιός!

Η αρχή έγινε με την Αμερική που... ανακαλύφθηκε από μουσουλμάνους

Αστρολογική επικαιρότητα 5/4: Τουρκία: Υποστηρίζει ότι η βραβευμένη με Όσκαρ Τζούλιαν Μουρ είναι κακή ηθοποιός!

Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι!

Η φράση αυτή φαίνεται να ταιριάζει «γάντι» στο υπερεθνικιστικό –κιτς παραλήρημα που πολλοί παρατηρούν ότι έχει πιάσει τον Πρόεδρο της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν.

Η αρχή έγινε με την ανακάλυψη της Αμερικής που ο Τούρκος Πρόεδρος, μάλλον αποφασισμένος να ξαναγράψει την παγκόσμια ιστορία, δήλωσε ότι ανακαλύφθηκε από μουσουλμάνους Τούρκους στον 12ο αιώνα και όχι από τον Χριστόφορο Κολόμβο τρεις αιώνες αργότερα. Εν συνεχεία, «μάθαμε» από την Τουρκική εφημερίδα Habertürk πως οι εξωγήινοι μιλούν τούρκικα! Και τώρα με το «καλημέρα» του Απριλίου η Τουρκία υποστηρίζει ότι η βραβευμένη με Όσκαρ Τζούλιαν Μουρ είναι κακή ηθοποιός.

Ο Οργανισμός Τουρισμού της Τουρκίας είχε αναθέσει στην όμορφη ηθοποιό που βρίσκεται στο απόγειο της καριέρας της λόγω του Βραβείου Α' Γυναικείου Ρόλου που πήρε για την ταινία «Still Alice» να είναι η πρωταγωνίστρια σε μια μικρή μήκους ταινία που θα χρησιμοποιούταν για την προώθηση του τουρισμού της Τουρκίας.

Όμως, οι αξιωματούχοι του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού της Τουρκίας δεν πείστηκαν για τις υποκριτικές ικανότητες της 54χρονης Μουρ, απολύοντας την!

Τι Όσκαρ και κουραφέξαλα... Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Hurriyet Daily News» οι υποκριτικές ικανότητες της Τζούλιαν Μουρ για το σποτ της Τουρκικής τουριστικής καμπάνιας ήταν ... «φτωχές» και τίποτα άλλο πέρα από αυτό.

Το συμβάν αυτό έλαβε χώρα με τον διελαύνοντα Ποσειδώνα (λανθασμένες εντυπώσεις, παράνοια, ψευδαίσθηση, δυσφήμιση) να πραγματοποιεί όψη αντίθεσης με τον γενέθλιο Βόρειο Δεσμό (η μάζα, κοινό) στον αστρολογικό χάρτη της Τουρκίας, δείχνοντας πως ένα γεγονός που δεν κάνει καλό στο πρεστίζ της Τουρκίας παίρνει μπάλα και όλους τους ανθρώπους της.

*Ο αστρολογικός χάρτης της Τουρκίας είναι υπολογισμένος για 29 Οκτωβρίου 1923

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved