Αστρολογική επικαιρότητα 3/4: Εκτός ΕΝΦΙΑ η μισή Ελλάδα

Ο ΕΝΦΙΑ αντικαθίσταται από το Φόρο Μεγάλης Ακίνητης Περιουσίας

Αστρολογική επικαιρότητα 3/4: Εκτός ΕΝΦΙΑ η μισή Ελλάδα

Ο κύβος ερρίφθη!

Η κυβέρνηση φαίνεται πως προτίθεται να καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ εντός του 2015 και να τον αντικαταστήσει με τον Φόρο Μεγάλης Ακίνητης Περιουσίας.

Επίσης, το δεύτερο εξάμηνο του 2015 θα έρθει στη Βουλή ο νέος φορολογικός νόμος που θα περιλαμβάνει το αφορολόγητο όριο στα 12.000 ευρώ για τα εισοδήματα του 2015.Το αφορολόγητο όριο αποτελεί λέξη - κλειδί και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι το ποσό του αφορολόγητου θα είναι ατομικό, προκύπτει ότι η θέσπιση του νέου φόρου θα απαλλάσσει τους μισούς ιδιοκτήτες ακινήτων στην Ελλάδα.

Επιπλέον, ο φόρος θα υπολογίζεται με προοδευτική κλίμακα, ανάλογα με την αξία της συνολικής ακίνητης περιουσίας και όχι ανά τ.μ. όπως έγινε με τον ΕΝΦΙΑ. Ο ανώτατος συντελεστής πιθανώς θα οριστεί στο 2%.

Ο διελαύνων πλανήτης της Uranian Astrology, Υποθετικός Κρόνος (Kronos) που δείχνει τον τρόπο διακυβέρνησης, στο ωροσκόπιο της Ορκωμοσίας της Κυβέρνησης, συναντά το μεσοδιάστημα Δία / Άδμητου υποδεικνύοντας ότι η κυβέρνηση θα κάνει αυτά που υποσχέθηκε, αδιαφορώντας για το υψηλό οικονομικό βάρος. Επιπλέον, λόγω του ότι θα βρίσκεται σε επαφή και με το μεσοδιάστημα Ουρανού / Άδη δείχνει πως αν χρειαστεί, θα πάει και κόντρα στους Θεσμούς.

*Ο Χάρτης Ορκωμοσίας της Κυβέρνησης είναι υπολογισμένος για 27 Ιανουαρίου 2015

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved