Αστρολογική επικαιρότητα 1/4: Στην ολομέλεια της Βουλής τη Μ. Δευτέρα η συζήτηση για το πως μπήκαμε στο μνημόνιο

Όλα στο φως αλλά επιλεκτικά!

Αστρολογική επικαιρότητα 1/4: Στην ολομέλεια της Βουλής τη Μ. Δευτέρα η συζήτηση για το πως μπήκαμε στο μνημόνιο

Η κυβέρνηση προχώρα στην υλοποίηση μιας από τις βασικές εξαγγελίες της που δεν είναι άλλη από την σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής, προκειμένου να διαλευκανθεί το θέμα σχετικά με την υπαγωγή της χώρας στο καθεστώς του μνημονίου.

Κατατέθηκε χθες στη Βουλή η πρόταση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝ.ΕΛ για σύσταση εξεταστικής επιτροπής που θα ελέγξει την περίοδο από την ημέρα ανάληψης της διακυβέρνησης της χώρας από τον Γιώργο Παπανδρέου και εν συνεχεία θα εξετάσει το τι έγινε επί των ημερών του Αντώνη Σαμαρά.

*Όσο κι αν μοιάζουν κάποιοι μεταξύ τους, κανένας άνθρωπος δεν είναι ίδιος με κάποιον άλλον. Έτσι κι εσύ έχεις τη μοναδικότητά σου και αυτό διαγράφεται αναλυτικά στο γενέθλιο ωροσκόπιό σου*

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δημήτρης Παπαδημούλης εξέφρασε την διαφωνία του με το αντικείμενο διερεύνησης της εξεταστικής επιτροπής, ζητώντας ουσιαστικά να επεκταθεί και στην περίοδο 2004-2009.
Συγκεκριμένα ανέβασε δύο tweets. Στο πρώτο ο ευρωβουλευτής αναφέρει:
«Η εξεταστική επιτροπή να ψάξει όχι μόνο την υπογραφή των Μνημονίων, αλλά και την "ρίζα". Πως φτάσαμε εκεί: Εξοπλισμοί, "2004", πάρτι δαπανών...». Και στο δεύτερο, «Η δεκαετία 2000-2009, ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, με τη δημοσιονομική ασωτία, τα σκάνδαλα, τα ελλείμματα και την "δημιουργική λογιστική", διευκόλυνε τα Μνημόνια».

Πρόεδρος της εξεταστικής θα προταθεί, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, ο βουλευτής και καθηγητής κος Αλέξης Μητρόπουλος.

Η αστρολογική εκτίμηση είναι πως, λόγω του ότι ο προοδευμένος άξονας Ερμής/Υποθετικός Κρόνος (Kronos) της Uranian Astrology που σχετίζεται με τις δικαστικές αποφάσεις και έρευνες και γενικότερα με την απονομή της Δικαιοσύνης συναντά στο ωροσκόπιο της Ελλάδος τα γενέθλια μεσοδιαστήματα Σελήνη/Δία και Άρη/Υποθετικού Κρόνου (Kronos) διαφαίνεται ότι θα επιχειρηθεί να βγει η αλήθεια στην επιφάνεια και εν συνεχεία να τους καταδικάσει ο λαός με την ψήφο του.
Έτσι, η κυβέρνηση θα επιχειρήσει ένα πολιτικό νοκ-άουτ στο ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ
και κάποιοι από τους «ιθύνοντες» θα αντιμετωπίσουν άλλες κατηγορίες που απορρέουν από την δράση τους ως κυβερνώντες.

*Ο αστρολογικός χάρτης της Ελλάδας είναι υπολογισμένος για 24 Ιουλίου 1974 ώρα 04:00 πρωί

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved