Αστρολογική επικαιρότητα 27/3: ΔΝΤ: Η Ελλάδα είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της, ο Τσίπρας δεν ζήτησε πίστωση

Οι δηλώσεις του εκπρόσωπου Τύπου του Ταμείου, Γουίλιαμ Μάρει, για την Ελλάδα και τη συνέπεια στις οικονομικές της υποχρεώσεις

Αστρολογική επικαιρότητα 27/3: ΔΝΤ: Η Ελλάδα είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της, ο Τσίπρας δεν ζήτησε πίστωση

Το παλεύουμε σαν Έλληνες!

Η Ελλάδα δεν αναμένεται να αθετήσει την αποπληρωμή των υποχρεώσεών της προς το ΔΝΤ, όπως υποστήριξε ο εκπρόσωπος Τύπου του Ταμείου, Γουίλιαμ Μάρει, σε συνέντευξη Τύπου.

Απαντώντας σε ερώτηση εάν ο κ. Τσίπρας ζήτησε από την κυρία Λαγκάρντ να υπάρξει καθυστέρηση στην καταβολή της επόμενης δόσης προς το ΔΝΤ ο κ. Μάρεϊ ανέφερε πως δεν γνωρίζει κάτι τέτοιο. «Η Ελλάδα έχει δημοσίως εκφράσει την βούλησή της να αποπληρώσει τις υποχρεώσεις της» υποστήριξε ενώ πρόσθεσε ότι οι πληρωμές του Μαρτίου έγιναν κανονικά.

Παράλληλα, χαρακτήρισε εποικοδομητική την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε η επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ με τον Έλληνα πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα. Ειδικότερα, κατά την τακτική εβδομαδιαία ενημέρωση των δημοσιογράφων στην Ουάσιγκτον ο κ. Μάρεϊ υποστήριξε ότι: «είχαν μία εποικοδομητική συνομιλία που επικεντρώθηκε στα βήματα που πρέπει να γίνουν ώστε να προωθηθούν οι συζητήσεις που σχετίζονται με τη στήριξη του ΔΝΤ στο πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων της Ελλάδας».

Από αστρολογικής πλευράς, ο προοδευμένος Δίας (καλές προθέσεις) της Ελλάδας συναντά τον γενέθλιο υποθετικό πλανήτη της Uranian Astrology Κιούπιντο (συνεργασίες), όψη που δείχνει ότι η Ελλάδα μέσω της Κυβέρνησής της προσπαθεί να κάνει όλες τις ενέργειες, έτσι ώστε να φάνει συνεπής για να μην μπορεί κανείς να θέσει αξίωση σε επικείμενη στροφή της χώρας προς άλλο φορέα για την εξυπηρέτηση των δανειακών αναγκών της (πχ BRICS).

*O αστρολογικός χάρτης της Ελλάδας είναι υπολογισμένος για 24 Ιουλίου 1974

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved