Αστρολογική επικαιρότητα 20/3: Υπό την επιρροή της «Έκλειψης» το μίνι συμβούλιο για την Ελλάδα

Το αποτέλεσμα της επταμελούς σύσκεψης στις Βρυξέλλες

Αστρολογική επικαιρότητα 20/3: Υπό την επιρροή της «Έκλειψης» το μίνι συμβούλιο για την Ελλάδα

Αναστολή «εκτέλεσης ποινής», μέχρι την επόμενη φορά πήρε ο Τσίπρας!

Συμφωνία ανάσα λίγων ημερών για επαναφορά των συζητήσεων στη συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου του Eurogroup ήταν το αποτέλεσμα της επταμελούς σύσκεψης στις Βρυξέλλες στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής.

Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, εξερχόμενος μετά την τετράωρη σύσκεψη έκανε λόγο για «επαναφορά της διαδικασίας στις ράγες» υπογραμμίζοντας ότι «η Ελλάδα δεν έχει υποχρέωση να υλοποιήσει υφεσιακά μέτρα ούτε και το email Χαρδούβελη. Θα καταθέσει τις δικές της προτάσεις τις οποίες και θα υλοποιήσει».
Σύμφωνα, με δημοσιεύματα Αλέξης Τσίπρας και δανειστές συμφώνησαν στο να δοθεί στην Αθήνα χρόνος ολίγων ημερών, προκειμένου να καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις – μεταρρυθμίσεις και χρονοδιάγραμμα που θα τηρήσει απαρέγκλιτα. Μόνο στην περίπτωση αυτή θα σταματήσει η πιστωτική ασφυξία και θα υπάρξει ροή χρήματος προς την Ελλάδα.

* Μην ξεχνάς τον μεγάλο Διαγωνισμό του Astrology.gr για την Διεθνή Ημέρα Αστρολογίας που θα βρεις εδώ

Στο αστρολογικό κομμάτι, δεν θα έλεγα πως αυτά που «συμφωνήθηκαν» στο χθεσινό συμβούλιο στις Βρυξέλλες θα πραγματοποιηθούν, καθότι η συμφωνία «έκλεισε» με τον Ερμή (επικοινωνίες, συμφωνίες, έγγραφα) και τον Ποσειδώνα (ψευδαίσθηση, απάτη, ουτοπία) σε σύνοδο στο ζώδιο των Ιχθύων (θολές καταστάσεις, ασάφεια), πράγμα που υποδεικνύει το «μετέωρο» του θέματος.

Επίσης, η σύσκεψη έγινε υπό την επιρροή της σημερινή Ηλιακής Έκλειψης (20/3) στο ασαφές και ευμετάβλητο ζώδιο των Ιχθύων (κίνδυνοι, συμπαιγνίες, καμουφλάζ, προσποιήσεις, θολές καταστάσεις ) η οποία λαμβάνει χώρα εντός του 10ου οίκου (εξελίξεις, αποτελέσματα) στο ωροσκόπιο της Ελλάδας, δείχνοντας πως τα πράγματα τόσο από πλευράς μας όσο και από μεριάς εταίρων δεν θα έχουν την κατάληξη που έχει προσυμφωνηθεί.

Αξίζει δε να σημειωθεί πως τόσο οι διελαύνοντες, Ερμής και Ποσειδώνας που προαναφέραμε παραπάνω είναι σε δυσαρμονικές όψεις με τον γενέθλιο Ποσειδώνα τόσο του αστρολογικού χάρτη της Μεταπολίτευσης όσο κι αυτόν του Έλληνα Πρωθυπουργού, υποδεικνύοντας ότι μέσα από παρασκηνιακά γεγονότα και κρυφές ατζέντες γίνονται απόπειρες εξαπάτησης κατά της χώρας μας από τους εταίρους μας.

*Ο αστρολογικός χάρτης της Μεταπολίτευσης είναι υπολογισμένος για 24 Ιουλίου 1974

*Ο αστρολογικός χάρτης του Αλέξη Τσίπρα είναι υπολογισμένος για 28 Ιουλίου 1974

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved