Αστρολογική επικαιρότητα 19/3: Η παραίτηση του Γιάννη Μηλιού από τον τομέα Οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ

Μια ακόμα αστρολογική επιβεβαίωση

Αστρολογική επικαιρότητα 19/3: Η παραίτηση του Γιάννη Μηλιού από τον τομέα Οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ

Το ανακοίνωσε με ένα tweet!

Ο Γιάννης Μηλιός με μια ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, το βράδυ της Τετάρτης αποχαιρέτησε το τμήμα οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ. «Τμήμα οικονομικής πολιτικής, αποχαιρετισμός. Με ευγνωμοσύνη για την εκτίμηση, τη συντροφικότητα, την εμπιστοσύνη» έγραψε χαρακτηριστικά.

Από τον ΣΥΡΙΖΑ τονίζουν ότι ο Γιάννης Μηλιός δεν είναι μέλος πλέον της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος και πως νέος υπεύθυνος Οικονομικής Πολιτικής της Πολιτικής Γραμματείας έχει οριστεί ο Αλέκος Καλύβης.

*Το ζώδιο, η θέση και οι όψεις της Σελήνης, της Αφροδίτης, του Άρη και των άλλων πλανητών την ώρα της γέννησής σου ενώθηκαν σε έναν αστρολογικό χορό και δημιούργησαν το δικό σου μοναδικό ωροσκόπιο ή αλλιώς τον γενέθλιο χάρτη σου*

Ο Γιάννης Μηλιός είχε ασκήσει κριτική στην οικονομική Πολιτική της κυβέρνησης και σε άρθρο του είχε αφήσει σαφείς αιχμές για τον Γιάνη Βαρουφάκη, μετά τη συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου στο Eurogroup καθώς περιέγραφε τη διαπραγμάτευση ως «άλμα με δεμένα μάτια», έκανε λόγο για «στρατηγική υποχώρηση» στο θέμα της βιωσιμότητας του χρέους και ασκούσε κριτική στην κυβέρνηση για υπερβολική ανάδειξη της «επικοινωνιακής διαχείρισης».

Ο Γιάνης Βαρουφάκης είχε τότε αντιδράσει, χρεώνοντάς του ότι χρησιμοποιεί «το αφήγημα της ΝΔ». Την κόντρα του με τον Γιάνη Βαρουφάκη ακολούθησε η παραίτηση του με μια έντονη φημολογία να υποστηρίζει ότι ήταν καταλυτική.

Από αστρολογική πλευράς, στο άρθρο μας με τίτλο «Οι χρησμοί του Μάρτιου για την Ελλάδα» γράφαμε χαρακτηριστικά: «Ο προοδευμένος Kronos (πλανήτης της Uranian Astrology) που υποδεικνύει την κυβέρνηση αλλά και τον τρόπο διακυβέρνησης.... Συγχρόνως, υποδεικνύει ασυμφωνία στους κόλπους της κυβέρνησης που δεν αποκλείεται να οδηγήσει ακόμα και σε παραιτήσεις ή απομακρύνσεις από τους κόλπους αυτής».

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved